Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Miért van az ha energia...

Miért van az ha energia gyakorlatot csinálok utána leesik a vérnyomásom és egész nap szarul vagyok tőle pedig 1 szer sem rontottam el ezt csináltam egyszer: a keresztezés nevűt?

Figyelt kérdés
2015. jún. 27. 12:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Maradandó biztosan nem. Ahhoz kicsit nagyobb hibákat kell véteni. Olyan hibát pedig nem tudsz. De ha valami gyanús, hogy több ezoterikus irányzat hasraütésszerű keveréke, akkor azt ne csináld. Adott pillanatban kellemetlen.
2015. jún. 27. 13:14
 12/22 A kérdező kommentje:
Hát igen eléggé rossz tud lenni,ha a jövőben valami hasonlót kinézek magamnak kikérem a véleményedet, mert úgy látom eléggé képben vagy.
2015. jún. 27. 13:46
 13/22 A kérdező kommentje:
Ja meg a héten volt velem olyan hogy attól is lement a vérnyomásom és eléggé rossz volt, hogy aszt mondják akupontok vannak a tenyéren, és a talpon aszt elhiszem, és hogy elkezdtem masszírozni reggel 8-órakor a tenyeremet meg a talpamat, és még örültem hogy jó energikus vagyok, nesze nekem pár perc múlva leesett a vérnyomásom, utána meg jött ami maga volt a szenvedés, aszt pedig nem hiszem hogy nagyon el lehet rontani a akupunktúrás masszírozást vagy igen,ilyen tüskés tenyérbe való fagolyóval csináltam, 1 vásárba vettem, az egyik tüskéjére még bele is van égetve 1 fekete nagy k-betű.
2015. jún. 27. 13:52
 14/22 anonim ***** válasza:
Akkupontokat kezelhetsz speciális tűkkel, ujjbeggyel végzett masszázzsal, meleg kövekkel, de tüskés golyóval nem sok értelme van. Amíg nem tudod melyik pont milyen hatást vált ki, addig meg nem jó ötlet masszírozni. Főleg ha az adott területtel amúgy is vannak problémáid(nem a ponttal, hanem amihez a pont köthető)
2015. jún. 27. 13:56
 15/22 A kérdező kommentje:
értem, gondoltam hogy rossz ötlet, de ez sem okozhat maradandó bajt remélem
2015. jún. 27. 14:05
 16/22 anonim ***** válasza:
Ha úgy gondolod rossz ötlet, miért próbálod ki? De nem, ez sem okoz maradandó kárt, ha abbahagyod.
2015. jún. 27. 14:07
 17/22 A kérdező kommentje:
Amikor kipróbáltam nem gondoltam hogy rossz ötlet, csak tudod ez a fránya kíváncsiság, meg új dolgokkal való ismerkedés, de a jövőben jobban megfogom vizsgálni a külömböző dolgokat.
2015. jún. 27. 14:13
 18/22 A kérdező kommentje:

köszönöm a hasznos válaszaidat,meg 1 dolgot kérdeznék utána nem zaklatlak tovább: a oldalon fent lévő egyik gyakorlat a neve: HO'OPONOPONO

A titkos hawaii módszer, amivel boldogságot, egészséget és békét teremthetsz

2015. jún. 27. 14:16
 19/22 anonim ***** válasza:
A vállald a felelősséget részen kívül az egész humbug. Tényleg vállalnod kell a felelősséget a tetteidért, de a többi része a módszernek értelmetlen katyvasz. Szerintem ezt az oldalt érdemes lenne hanyagolnod a jövőben.
2015. jún. 27. 14:21
 20/22 A kérdező kommentje:
Oké,köszi a választ, hanyagolom szerintem sem kéne erőltetni, megyek szia, további jó napot.
2015. jún. 27. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!