Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan tanuljak meg fehér...

Hogyan tanuljak meg fehér mágiát alkalmazni?

Figyelt kérdés
Nem feketét, azt úgyse mondja el senki, de ezt légyszíves, aki tudja írjátok le! Egy másik kérdésből jött az ötlet de attól még nem kell jelenteni. Köszi! Tehát hogyan is kéne megcsinálni? Mentális erőt, energiát igénybe vesz? Ha igen, ilyen energiát hogyan tudnék szerezni, meditálással csak?

2015. jún. 25. 13:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Sehogy, mert nem létezik.

Esetleg menj el bűvészboltba ha arra gondoltál.

2015. jún. 25. 16:34
 12/22 anonim ***** válasza:
#10 Meglehet tanulni a bűvészkedés bűvész iskolában. :D
2015. jún. 25. 16:56
 13/22 A kérdező kommentje:
Mindjárt elvarázsolom a billentyűzeted és nem fogsz tudni trollkodni.
2015. jún. 25. 16:59
 14/22 anonim ***** válasza:
Lehet tanulni, nem kell hozzá se mester, se pénz. Neten is rengeteg könyv fent van az alapokról, ahhoz elég, hogy legyen fogalmad az energiáról a fajtáiról, az ember és más lények energetikai felépítéséről, és a lehetőségekről, amiket elsajátíthatsz. Rengeteget kell olvasni és gyakorolni hozzá. Nagyon fontos, hogy óvd magad az önbecsapástól, mindent, ami sikerült, ellenőrizd és tudd, hogyan és miért működik, hogy bármikor megismételhesd. A meditáció jó dolog, de az inkább egy karbantartó folyamat először, később meríthetsz belőle ötleteket. A mágia eredetét és alapfogalmait tanuld meg először.
2015. jún. 25. 17:34
 15/22 anonim ***** válasza:
A fehér mágia az a ruhák tisztítására jó,de csak a fehérekre ki szedi az összes koszt ajánlom próbálj meg színes mágiát is tanulni azzal nyithatnál már egy mosódát.
2015. jún. 26. 00:27
 16/22 homo ludensz ***** válasza:
A mágia és a bűvészet nem egy lapon említendő. A bűvész az ügyességével tündöklik a színpadon és learatja a tapsot.A mágus sosem fog kártyával vagy bármi mással ámulatba ejteni senkit mert a mágia tanulása és főleg a gyakorlása komoly önfegyelemre nevel. Aki némi képességek birtokába kerül az sohasem fog "fekete,fehér" mágiában gondolkodni mert felsejlik előtte a mágia lényege. Számára csak a Mágia létezik és a többi a félig képzett kóklereké. Aki bepillantást nyert ha csak rövid ideig az "odaát" világába az még nagyobb alázattal fog viseltetni e félrekotort tudomány iránt.
2015. jún. 26. 20:02
 17/22 anonim ***** válasza:

Először is hány éves vagy?

Mert ha túl fiatal,akkor az ilyesmivel várj.Én 10 éve tapasztalom ezeket a felsőbb dolgokat,hozzáteszem,úgy hogy nem hittem benne.Másfelől max a Dr.Doreen Virtue-nak a könyveit ajánlanám vagy Sri Chinmoyét...de annyi bizonyos,hogy a jelenleg fellelhető összes tanfolyamból ilyen gyorstalpalósokból nem ajánlok egyet sem.Higyj nekem,sötét az összes.Nem egy reikist hallotam panaszkodni,hogy mindenféle okkult erő kezdett el jönni rá,parapszichológusokról annyit,hogy szintén nem ajánlanám amikor ilyenekt csinálnak,hogy tudat alattit tisztítják erre leáll egy pillanatra a páciens szíve meg remeg és transzba esik,ez nem tiszta.Pránásoktól meg azt hallottam,hogy elkezdték átvenni a betegségeiket a kezeltjeiknek...aki nincs kellően fényben ezeknek a dolgoknak a végzéséhez,arra ha megnyílik egyszer a felsőbb világok érzékelésére,akkor mondhatnám ugyis,hogy levetkőzi a védőpajzsát és nem szerez helyette újat.Aki megnyílik ezekre a dolgokra és nincsen kellően fényben arra simán rátapad bármilyen szellemi lény,simán elkezded átvenni mások betegségét. A legelső ami megtalál nem tiszta lény lesz.Csakis akkor ajánlom ezeket a dolgokat,hogyha elkötelezed magad emellett,hogy ezzel is akarsz foglalkozni egész életedben,különben nem.Mert ezt már sosem tudod vissza csinálni.Ha egyszer megnyílsz,akkor örökké érezni fogod a felsőbb világokat,és ehhez kell elkötelezettség,önkontroll.Egy mágusnak tudnia kell,hogy uralja a gondolatait,a kívánságait,mert sokan nagyobb teremtő erőn van,mint mások.Például:szomszédaim bosszantottak,én hiába kértem,hogy tegye el őket jó Isten máshova innen,én még csak közepes erősségen vagyok.Nem sikerült..nővérem szintén mágus,ő már erősebb,erre 3 héten belül elköltöztek...Ne olvass ilyen oldalakat se,mert tele vannak azok is kapukkal,bármi betalálhat hozzád.A tudás elsősorban fentről jön ezt ne felejtsd el,és sosem fogsz tiszta mestert gyorstalpalós képzésen találni,mert a tiszta mesternek nem a pénz a célja,hanem a te lelki fejlesztésed is,hogy ne legyél védtelen az energiákkal szemben amiket elkezdesz érezni,és ehhez kell meditáció is.Sokan azt hiszik,hogy a mágia az abból áll,hogy mondok néhány varázsszót,a sötét mágusok biztos,hogy ilyeneket csinálnak igen...de nem lesz sok foganatja...a tiszta mágus gyógyít.Egyébként gyógyítás képessége mindenkinek adott....ne dőlj be az olyan mágusoknak sem,hogyha mégis a mágia lesz az utad,akik azt mondják,hogy itt bármelyikünk is kivétel lenne,és csak a fejlettebb lelkek tudnak gyógyítani,és ő ennyi meg annyi adománnyal kapott többet bárkinél a jó Istentől.Ezek egoból származó téves információk.Meg az ilyenek,hogy ők már csak sajnálatból vannak az emberekkel,meg,hogy ő Jézus reinkarnációja.Már 2 Jézust láttam...:XDpersze egyik sem volt az...mindent összevetve,a mester megjelenik amikor készen állsz.De csakis elhivatottsággal ajánlom ezt az utat,mert nincs visszaút, és a nagy erejű mágusok útja nem is veszélytelen vagy leányálom.Tudod nemcsak jó erők vannak...

2015. jún. 29. 18:12
 18/22 anonim ***** válasza:

Fehér mági nincs mágia van alapból szörke.

Te határozod merg a szinét attól függően hogy mire és miért használod.

Azért én mégis ajállanék egy tanfolyamot budapesten ami egyedülálló az országban és nem gyorstalpaló egyáltalán 1 szint 4 hónap. ird be gooogleba: Atlantiszi Tudás Rendje

2015. júl. 8. 03:17
 19/22 anonim válasza:
41%
EMBEREK, AKI AZT ÁLLÍTJA HOGY A MÁGIA LÉTEZIK ATTÓL ANNYIT KÉREK: bizonyíts
2015. júl. 21. 23:36
 20/22 anonim válasza:
Kép, vagy videó? Vagy esetleg láttál már valakit élőben varázsolni?
2015. júl. 21. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!