Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan tudnék alkut kötni egy...

Hogyan tudnék alkut kötni egy démonnal? Igen, tudom, hogy mik a következmények.

Figyelt kérdés

2015. jún. 23. 10:51
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
73%

Egyébként a démonokban való hit, ahogy már mondtam primitívség és tudatlanság, ez pedig tény!

Szerintem ez a stílus jelzi a primitívséget és tudatlanságot.

Az én egyik orvos ismerősöm erősen vallásos. Ebből adódóan hisz a démonokban, szellemekben. Primitív lenne és tudatlan?

Esetleg a pápa is primitív és tudatlan?

Az egész keresztény világ kb. 2/3-a?

Itt te vagy a primitív, mert lenézed azokat az embereket akik valamiben hisznek. Én nem tukmáltam rád, hogy hidj benne. A te dolgod. Véleményt se alkottam rólad, látatlanban. Te megtetted rólam. Szerintem már te is tudod.. hogy kettőnk közt ki a primitív.. :)

2015. jún. 23. 19:34
 32/44 anonim ***** válasza:
42%

#31 Attól, hogy az orvos barátod orvoslást tanult még lehet primitív. Például olyasmiben hisz, ami enyhén fogalmazva is sorolja a pszichiátriai pszichés betegségeket, és a vallások többsége is pont emiatt komolytalan. Inkább azon gondolkozz el, hogy a régmúltban miért hitték a skizofréneket démoni megszállottnak, szerinted?

Az ember eleve egy primitív lény, mert hamis dogmák veszik körül, még a jelen időben is szüksége van istenségekre és vallásra, hogy többnek láthassa magát, mint ami valójában. Az a szomorú, hogy ezalól az intelligenciahányados sem ment fel minket, és az a vicces, hogy az ilyen hitre az ember teljes körű magyarázatot tud adni, de mégis a hiszékenység áldozata lesz. Egy orvosnak vajon miért van szüksége a vallásra? Természetesen azért, mert naponta szembesül az emberi halandósággal és ez kell a lelki békéjének. Mindannyian primitívek vagyunk, sőt még én is, mert primitív hangnemben beszélek veled. A pápáról már ne is beszéljük, mert szerintem ők már rég nem hisznek a keresztény istenben, nekik már csak az a fontos, hogy életben tartsák a vallást, ami nyilván sikerülni is fog sok-sok ezer évig, mert mindig lesz egy hozzád hasonló, akinek ez kell a lelki békéhez!

Ö... és végül az ember sokféleképpen lehet tudatlan.

2015. jún. 23. 20:45
 33/44 A kérdező kommentje:
Igen,mindenki primitív. Még a magasabb IQ-val rendelkező tudósok és orvosok is...
2015. jún. 24. 08:57
 34/44 anonim ***** válasza:
joker neked súlyos tévképzeteid vannak. egyik előző válaszodban azt mondod az emberiség romlott és csak a világvége segíthet rajta most pedig jössz azzal, h az emberek mind primitívek pedig te is ember vagy.
2015. jún. 24. 09:27
 35/44 A kérdező kommentje:
Nem érzed a szarkazmust?
2015. jún. 24. 11:26
 36/44 anonim válasza:
Szerintem írj neki Facebookon, vagy Viberen, hogy jelóljön be Skypon és egyeztessetek!
2015. jún. 24. 17:14
 37/44 anonim ***** válasza:

Joker!

Úgymondom,hogy te ismeg értsd.

Ha nem is létezik aki szeretne hinni higyjen.Ezzel nem csak primitívséget mutatsz de azt is,hogy erkölcsi 0 vagy.

Tehát,hogy a szinteden is elmondjam:Te vagy kib@ szott primitív itt egyedül!

Ez már abból is látszik,hogy démonokról olvasol itt nem másról és ez a legnagyobb szórakozásod,hogy itt pocskondiázol miközben a saját szűklátókörűséged fogságában vagy.

Hát én megyek dolgozni nincs annyi időm mint neked de te is mehetnél innen,hogy értékesebb beszélgetést tudjumk ennél folytatni mint amit elkezdtél.KÖSZI!

(És mielőtt a helyesírásba kötnél bele SZ@R OK RÁ(ha már veled így kell beszélni))

2015. jún. 26. 05:53
 38/44 anonim ***** válasza:

#37 De az bizony primitívség, de a primitívség is sok mindent jelenhet, mert az ember sokféleképpen lehet primitív. Primitív, mert hamis dogmák határozzák meg az életét, de sokféleképpen lehet definiálni a primitívséget, viszont ezzel nem megbántani akarlak téged, hanem tényeket közölni. Nem lehetsz annyira szűklátókörű, hogy nem érted meg a mondanivalómat! Ö... és nem megyek sehová, mert én is értek a démonokhoz, mármint a mitológiához.

#35 Nekem nem jött le a szarkazmus gyakorolj tovább!

2015. jún. 26. 09:21
 39/44 A kérdező kommentje:
A szarkazmusnak nem kell egyértelmünek lennie ;)
2015. jún. 26. 21:01
 40/44 anonim ***** válasza:
62%
nagyon nem ajánlom és fogalmad sincsen a következményekről különben nem akarnád,ugyhogy csak annyit eről,hogy tesóm is idézgetett aztán 10 évig rohangált minden elől...meg élt halálfélelemben,engemet is belesodort ezekbe a dolgokba és kb kishíján meg is fojtott egy ilyen álmomban,csak hogy tudjad...tudod mi a következménye:rettegésben fogsz élni,anyáddal fogsz aludni mert úgy fogsz rettegni,járhatsz egyik kókler mágustól a másikig,tapasztalat hidd el,de a problémádat nem oldják meg,csak hajtogatni fogják a maguk hülyeségét,hogy legyél pozitív meg ne foglalkozzál velük,meg kb előadják,hogy veled mekkora bajok vannak negativításilag...de kézzel fogható dolgot nem fognak adni....ugyhogy erről ennyit.nyugodtan csináld csak én már végigszenvedtem a magamét a nővérem hülyeségéből...
2015. jún. 29. 18:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!