Hogyan tudnék alkut kötni egy démonnal? Igen, tudom, hogy mik a következmények.
Egyébként a démonokban való hit, ahogy már mondtam primitívség és tudatlanság, ez pedig tény!
Szerintem ez a stílus jelzi a primitívséget és tudatlanságot.
Az én egyik orvos ismerősöm erősen vallásos. Ebből adódóan hisz a démonokban, szellemekben. Primitív lenne és tudatlan?
Esetleg a pápa is primitív és tudatlan?
Az egész keresztény világ kb. 2/3-a?
Itt te vagy a primitív, mert lenézed azokat az embereket akik valamiben hisznek. Én nem tukmáltam rád, hogy hidj benne. A te dolgod. Véleményt se alkottam rólad, látatlanban. Te megtetted rólam. Szerintem már te is tudod.. hogy kettőnk közt ki a primitív.. :)
#31 Attól, hogy az orvos barátod orvoslást tanult még lehet primitív. Például olyasmiben hisz, ami enyhén fogalmazva is sorolja a pszichiátriai pszichés betegségeket, és a vallások többsége is pont emiatt komolytalan. Inkább azon gondolkozz el, hogy a régmúltban miért hitték a skizofréneket démoni megszállottnak, szerinted?
Az ember eleve egy primitív lény, mert hamis dogmák veszik körül, még a jelen időben is szüksége van istenségekre és vallásra, hogy többnek láthassa magát, mint ami valójában. Az a szomorú, hogy ezalól az intelligenciahányados sem ment fel minket, és az a vicces, hogy az ilyen hitre az ember teljes körű magyarázatot tud adni, de mégis a hiszékenység áldozata lesz. Egy orvosnak vajon miért van szüksége a vallásra? Természetesen azért, mert naponta szembesül az emberi halandósággal és ez kell a lelki békéjének. Mindannyian primitívek vagyunk, sőt még én is, mert primitív hangnemben beszélek veled. A pápáról már ne is beszéljük, mert szerintem ők már rég nem hisznek a keresztény istenben, nekik már csak az a fontos, hogy életben tartsák a vallást, ami nyilván sikerülni is fog sok-sok ezer évig, mert mindig lesz egy hozzád hasonló, akinek ez kell a lelki békéhez!
Ö... és végül az ember sokféleképpen lehet tudatlan.
Joker!
Úgymondom,hogy te ismeg értsd.
Ha nem is létezik aki szeretne hinni higyjen.Ezzel nem csak primitívséget mutatsz de azt is,hogy erkölcsi 0 vagy.
Tehát,hogy a szinteden is elmondjam:Te vagy kib@ szott primitív itt egyedül!
Ez már abból is látszik,hogy démonokról olvasol itt nem másról és ez a legnagyobb szórakozásod,hogy itt pocskondiázol miközben a saját szűklátókörűséged fogságában vagy.
Hát én megyek dolgozni nincs annyi időm mint neked de te is mehetnél innen,hogy értékesebb beszélgetést tudjumk ennél folytatni mint amit elkezdtél.KÖSZI!
(És mielőtt a helyesírásba kötnél bele SZ@R OK RÁ(ha már veled így kell beszélni))
#37 De az bizony primitívség, de a primitívség is sok mindent jelenhet, mert az ember sokféleképpen lehet primitív. Primitív, mert hamis dogmák határozzák meg az életét, de sokféleképpen lehet definiálni a primitívséget, viszont ezzel nem megbántani akarlak téged, hanem tényeket közölni. Nem lehetsz annyira szűklátókörű, hogy nem érted meg a mondanivalómat! Ö... és nem megyek sehová, mert én is értek a démonokhoz, mármint a mitológiához.
#35 Nekem nem jött le a szarkazmus gyakorolj tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!