Belőletek mit vált ki ez a kép? Többi lent.
Találtam egy képet, ami nagyon érdekes érzéseket vált ki belőlem, néztem kommenteket , volt akit rosszul lett és volt akinek megjelent álmában.
Nem tudom hova soroljam, lehet hogy elnéztem a kategóriát.
Engem kicsit félelemmel töltött el..
Link: [link]
Megnéztem a képet és egy kisfiú egy gyerek méretű kislány baba mellett áll, mögötte meg maszatos az ajtó üvege. A baba kezében ott az ablaktisztító szer, amit valószínűleg a kisfiú anyja küldött, hogy a maszatos üveget legyen mivel letakarítani.
Mivel nincs nála rongy, gyanítom, hogy a baba szoknyájával fogja letakarítani az üveget.
A kép színvilága érdekes, mintha túlexponált lenne.
Nem félek nézni, hiszen nincs mitől félni, de nyomasztó és taszító érzést vált ki bennem. Úgy mondják, hogy ezek a képek alacsonyrezgést váltanak ki a testben és a lélekben.
Nézegessetek ilyen képeket, ezek magasrezgést váltanak ki, vagyis kellemes érzést: [link]
Nem sok mindent, szinte semmit sem vált ki belőlem.
A kisfiú csak értetlenül áll ott, és nem tudja, hogy most mi történik. Mint, aki nincs magánál.
Én ezt látom a képen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!