Szerintetek mi történik velem?
Eltudnád mesélni, hogy miket csináltál még, vagy hogy mik történnek körülötted? Pontosabban inkább az érdekel, hogy mik történnek veled, mert amit te alkalmaztál a barátnőd lábán az nem nehéz. :) Csak a saját energiádat adtad neki, és ha túl sokat adsz neki, akkor fáradt és kimerült leszel. Erre figyelj.
Leírhatod privátban, vagy ide is, hogy mik történnek veled. :)
Az, hogy gyerekként felnőttekkel beszélgettél szívesen stb. az csak azt jelenti, hogy érettebb voltál a korodnál.
Én is tisztán emlékeztem hogy egymással beszélgettek a játékaim, de tudom hogy ez az akkori képzeletem művelte és semmi sem igaz belőle.
Kiskorodban nem voltak barátaid mert egyszerűen nem illettél bele a csoportba, ezért a felnőttekhez mentél oda és mivel látták hogy senki nem játszik veled ezért leültek veled játszani beszélgetni (ne tagadd, ismerem a fajtámat)!
És most jönnek a legapróbb mondatbeli kielemzések, amiket (valószínűleg nem így akartál írni de én belekötök):
"szinte fizikai fájdalmat éreztem amikor rá néztem" - azaz semmit sem éreztél
"azt mondta hogy hideg, hűsítő érzés áramlik szét a lábában" - Hideg volt a kezed, nagy cucc...
"pillantásból képes vagyok leszűrni, hogy ki milyen igazából" - gondolkodom hogy felveszlek skype-on (nem fogok ilyet csinálni) s kipróbálom ezt, s csak olyan felvetéseket fogadok el, amik nem egyértelműek (és közhelyek).
Kisgyerekként én is ilyen voltam. :D Emlékszem, hogy az óvónénik féltek tőlem, meg többször behívták a szüleimet "elbeszélgetésre".
Kérdező: Én a helyedben kihasználnám ezt az adottságot. :)
Nos, lehetséges hogy az előző életeidből hoztál át tapasztalatot/tudást.
Az hogy megállapítod egy pillantásból hogy ki milyen ember, és azt hogy milyen a hangulata azt nem nevezném ritkának.
Nálam is működik (az emberek többségénél) és még sok más embernek is.
Írtad, hogy gyerekkorodban, plüss állatokkal beszéltél.
Ez viszont nem olyan sűrű.
Az entitánsok, képesek tárgyakat is magukévá tenni, az a fizikai testük.
És gyerekkorban az ember még nyílt mindenre, hisz még az egó-ja nem rendelkezik teljes kontrollal, illetve még nincs meg az az érzés hogy mindig neki legyen a jó.
De ahogy nősz fel, az egó egyre erősebbé fog vállni.
Ugyanis csak a fizikai sík törvényeit képes felfogni.
Amit írtál, hogy a kezed által képes voltál enyhíteni az illető fájdalmát, az egy veled született képesség.
Azért írom úgy hogy veled született, ugyanis más emberekben is megtalálható, de az egyéntől függ hogy milyen intenzív és tudatos.
Ha beszélni akarsz róla, nyugodtan írj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!