Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Segítség! Megidéztem egy...

Segítség! Megidéztem egy szellemet, és már kezd az agyamra menni. Mitévő legyek?

Figyelt kérdés
2015. máj. 11. 11:25
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
A tévében látható jósműsorokat érdemes felhívni? Talán segítenének. Odin, a boszorkány főpap szerintem méltó lenne a feladatra, de fogalmam sincs, hol lehet elérni.
2015. máj. 11. 18:05
 12/23 anonim ***** válasza:

Én a helyedben nem adnék az ilyenekre.

Az ami ottvan, jóslás, "pénzmágia" stb. Az mind hazugság abban a verzióban ahogy ezt ők csinálják.

Semmi hatása sincs , persze a pénzt azt bezsebelik..

Nem azt mondtam hogy ezek nem léteznek, de amit a tv-ben látsz az nem az.

Hogy idézted a szellemet?

Sátánon keresztül? Beavatott vagy már?

2015. máj. 11. 18:30
 13/23 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy szellem? :D Mert azok nem szoktak sört inni.

De ha mindenképp szeretnéd eltüntetni, akkor keress meg egy atlantiszi mágust aki kedvezményesen elszívja a pénzenergiádat, amit aztán szelleműző energiává konvertál. De a kétfejű kecskegoblin füléből kinyert váladék is tökéletesen jó szelleműzésre

2015. máj. 11. 20:02
 14/23 anonim ***** válasza:
Ha kezd agyadra menni, dobd el agyadat! Rögtön elhagy!
2015. máj. 12. 14:03
 15/23 anonim ***** válasza:

Ez a baj..

Kellő tudás és védelem hiányában, idézgetsz.

És csodálkozol ha baj lessz belőle.

A helyedben inkább annak örülnék hogy nem egy démon jött át, mert az tényleg az agyadra menne!

2015. máj. 12. 23:11
 16/23 anonim ***** válasza:
Szellem helyett idézzél meg agyrágó bogarat! Meglásd, élelem hiányában nem sokáig marad, még zavarnod sem kell.
2015. máj. 13. 15:04
 17/23 Bgs válasza:
Én egy ősi módszert ajánlok, amit mér az óegyiptomi papok is ismertek: szakítás.
2015. máj. 14. 08:57
 18/23 nyisziati válasza:
Térj meg az Élő Istenhez és gyere a Hit Gyülekezetébe. Kérj démonűzést és imádkozz, hogy Isten bocsássa meg a bűneidet, Jézus nevében. Ez is bűn, hogy szellemet hívtál az életedbe, ezt is valld meg. Csak a Szent Szellemet szabad az Atyától kérni, semmilyen más szellemet. További információkat találsz a www.hit.hu oldalon. Telefonon is kaphatsz segítséget a "kapcsolat" menüpontban.
2015. máj. 15. 17:30
 19/23 anonim válasza:

A legjobb módszere a szellem elűzésére ez: pszichológus!!!

Gyorsan látogasd meg mert a végén egy démon megeszi a sajtot a hűtőből.:)))

2015. máj. 15. 18:01
 20/23 Violetta 02 válasza:
Szellemek nem léteznek. Véletlenül nem egy pasiról van szó????( Már ha lány vagy!) Mert a szellemek nem WC-znek és nem isznak sört.
2015. máj. 16. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!