Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha kettétört a hegyikristályom...

Ha kettétört a hegyikristályom, elvesztette az energiáját? Hosszúkás, generátorkristály, csúcsban végződött, és letört a vége.

Figyelt kérdés

2015. máj. 2. 22:39
1 2 3 4 5
 31/41 Artak ***** válasza:
72%

Egy nem létező dolgot elég nehéz lenne bebizonyítani. :D

Kb az összes vallás csupán gyerekmese. Az emberek tudatlanságukban találták ki őket. Pl villámlik=Isten haragszik. Dögvész pusztít=Isten haragszik. Stb.

Azóta rájöttünk hogy a villámlás csupán elektromos kisülés és hogy a betegségek kórokozók műve.

A mitológiákban, vallásokban szereplő istenekben hinni kb olyan mintha valaki elhinné hogy a húsvéti festett tojást egy nyuszi készíti és csempészi be az otthonokba.

2015. máj. 7. 14:18
 32/41 A kérdező kommentje:
jó, te így gondolod...de tartsd tiszteletben, ha más másképpen gondolja... a hit és a vallás veszélyes és magánterep, nem kellene feszegetni.
2015. máj. 7. 17:45
 33/41 Artak ***** válasza:

Elismerem hogy veszélyes. Rengeteg ember halt már meg amiatt mert néhány vallásos idióta úgy gondolta hogy a vallása megköveteli ártatlan életek feláldozását.

Szerencsére az internet korában szabadon kifejthetem a véleményemet a vallásokról anélkül, hogy attól kellene tartanom hogy valamelyik holdkóros bosszút áll rajtam. :D

2015. máj. 7. 18:40
 34/41 A kérdező kommentje:
hát, fejtsed akkor, engem nem zavar
2015. máj. 7. 19:54
 35/41 Artak ***** válasza:

Rendben. Már évek óta fejtegetem a neten. Élvezet nézni amint a sok vallásos megszállottat szembesítem a saját vallása ellentmondásaival.

Mondjuk vicces hogy egyik sem ismeri be a tévedését. A tagadás nagy úr. Inkább leéljük életünk hátralévő részét hazugságban mintsem hogy beismerjük azt hogy az addigi életünk hazugságokra épült.

Tudod a vallás szemellemzőt rak a fejedre és beszűkíti az elméd. Legyél nyitott.

2015. máj. 7. 20:16
 36/41 A kérdező kommentje:
hmm érdekes...de vajon ez érdekel valakit?
2015. máj. 7. 22:35
 37/41 anonim ***** válasza:
54%
Engem igen, folytasd nyugodtan. Én is szívesen oltom a valláskárosultakat.
2015. máj. 8. 10:12
 38/41 A kérdező kommentje:
na, akkor ti egymásra találtatok xD beszélgessetek:D én kiszálltam, de szép napot mindenkinek:)
2015. máj. 8. 14:09
 39/41 anonim ***** válasza:
42%
A kristályok köztudottan adnak le rezgéseket,sőt vannak gyógyterápiák ,amelyeket kristályokkal végeznek,mivel azoknak ugyebár gyógyítóhatásai vannak,ami megint a rezgésekkel függ össze. - Aki nem hiszi el,az foglyon egy roha.dt marokkövet és szorongassa legalább 30 percig...Na,lehet érezni,nemde? - Egyébként azzal ,hogy eltört,nem veszített az "energiájából" .Sokan az ametisztkristályt szétmorzsolják és vízzel keverve megisszák és persze így is hat. Nincs annak semmi baja. :)
2015. máj. 16. 19:41
 40/41 anonim ***** válasza:
0%
Oh,Foglyon..Fogjon* Nyelvészprofesszor se leszek.
2015. máj. 16. 19:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!