Ha kettétört a hegyikristályom, elvesztette az energiáját? Hosszúkás, generátorkristály, csúcsban végződött, és letört a vége.
Egy nem létező dolgot elég nehéz lenne bebizonyítani. :D
Kb az összes vallás csupán gyerekmese. Az emberek tudatlanságukban találták ki őket. Pl villámlik=Isten haragszik. Dögvész pusztít=Isten haragszik. Stb.
Azóta rájöttünk hogy a villámlás csupán elektromos kisülés és hogy a betegségek kórokozók műve.
A mitológiákban, vallásokban szereplő istenekben hinni kb olyan mintha valaki elhinné hogy a húsvéti festett tojást egy nyuszi készíti és csempészi be az otthonokba.
Elismerem hogy veszélyes. Rengeteg ember halt már meg amiatt mert néhány vallásos idióta úgy gondolta hogy a vallása megköveteli ártatlan életek feláldozását.
Szerencsére az internet korában szabadon kifejthetem a véleményemet a vallásokról anélkül, hogy attól kellene tartanom hogy valamelyik holdkóros bosszút áll rajtam. :D
Rendben. Már évek óta fejtegetem a neten. Élvezet nézni amint a sok vallásos megszállottat szembesítem a saját vallása ellentmondásaival.
Mondjuk vicces hogy egyik sem ismeri be a tévedését. A tagadás nagy úr. Inkább leéljük életünk hátralévő részét hazugságban mintsem hogy beismerjük azt hogy az addigi életünk hazugságokra épült.
Tudod a vallás szemellemzőt rak a fejedre és beszűkíti az elméd. Legyél nyitott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!