Ha kettétört a hegyikristályom, elvesztette az energiáját? Hosszúkás, generátorkristály, csúcsban végződött, és letört a vége.
Figyelt kérdés
2015. máj. 2. 22:39
21/41 anonim válasza:
Elvesztette az energiáját. Azt a kohéziós energiát, ami a kristályrácsokat összetartotta. És épp a törésvonal mentén vesztette el a kötési energiát. Azaz csak egy részét, mert a többi része egyben maradt, ott van kohéziós erő továbbra is. Másféle energia meg soha nem is volt benne.
22/41 anonim válasza:
Mivel bizonyítani amúgy sem tudnád, jobb is hogy nem mész bele felesleges bizonygatásokba, csak még jobban leégetnéd magadat.
23/41 A kérdező kommentje:
te meg azzal égeted magad, hogy egy egyébként is "égő" témában kommentelsz. szerintem van jobb dolgod is :)
2015. máj. 5. 12:46
25/41 A kérdező kommentje:
nem....
2015. máj. 7. 08:44
26/41 Artak válasza:
Nekem van egy eladó hegyikristályom. Csak most, akciósan 10e Ft és kapsz hozzá extra energiát is. Ősi, titkos módszerrel töltöttem fel a csillagok energiájával.
27/41 A kérdező kommentje:
nagyon poénos
2015. máj. 7. 11:50
28/41 anonim válasza:
Ha gondolod, szivesen ujra megcsiszolom, akár két darabban is. Facebook: Ásványcsiszoló Mester néven futok.
29/41 Artak válasza:
Figy. Ha nem akarod hogy hülyének nézzenek akkor ne tegyél fel hülye kérdéseket. Tudod nincs hülye válasz csak hülye kérdés. A kristályoknak semmilyen misztikus hatalmuk vagy energiájuk nincs. A kristályok erejében hinni majdnem akkora baromság mint az istenekben való hit.
30/41 anonim válasza:
Utolsó: nem értek veled egyet, kivéve, ha az ,,isteneket" a görög mitológiára értetted. Úgy értem, ha vallásokról beszélsz, azt azért illik tiszteletben tartani, hiszen nincs bizonyítva, hogy nincs(enek) isten(ek). És ezt mint ateista mondom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!