Hogy van ez a gyakorlat? Szembenézni a félelemmel: egy kört rajzolunk magunk köré sötétedéskor, elmondunk egy szöveget, és hajnalig a körböl nem szabad kijönni. A gyakorlatot egyedül kell végezni
Én kiskoromban azt képzeltem, hogy bármi is van a szobámban vagy a házban az ágy az biztonságos. Ha a takarót is a fejemre húztam az aztán meg még az atomtámadástól is megóv. :D
Arra jó lehet ez a körös dolog, hogy nyugodtan aludj, de kötve hiszem, hogy ha félsz a magasságtól mondjuk, az akkor emiatt reggelre hopp csak úgy elmúlik.
1./ Az nem gyakorlat, ha egész éjszaka egy kör közepén tartózkodsz;
2./ amit te írsz, a megidézett boszorkányok és szellemek ellen véd, nem tudnak a körön belülre jutni;
3./ boszorkányok és szellemek nincsenek, tehát az 1./ pont alatti gyakorlása felesleges és szükségtelen!
Gyakorlat....
Ha ezt használnád , azzal tulajdonképpen csak azért nem félnél mert bízol a körben hogy megvéd, tehát nem nézel szembe a félelmeddel...
Egyépként erre nagyon nincs mód, meditálj , ismerd meg önmagad és talán megérted a problémádat.
[7]
Ha csak azt csinálod, amiben megbízol, nincs alapja a félelemnek, tehát használhat a öréd rajzolt kör, négyszög, vagy bármi!
És állni kell kérdező, vagy le lehet ülni is?
Ha kipróbálod és nem alszol el közben, akkor írd le ide!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!