Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Sátánizmussal foglalkozók...

Sátánizmussal foglalkozók tudnának nekem segíteni?

Figyelt kérdés
Védő dolgokat szeretnék, ugyanis folyamatosan visszacsapnak a dolgaim amiket másokra küldök...de soha nem bántok senkit ok nélkül,de még így is visszakapom. Előre is köszönöm a segítséget!

2015. ápr. 19. 20:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Senkinek sem hiányzik, hogy megbűntesd. Vagy igazságra születtél?
2015. ápr. 20. 23:04
 12/20 A kérdező kommentje:
Annyit mondok, hogy Berith, téged soha nem értelek, furcsa egy egyén vagy, pedig sok helyen láttam már a válaszaidat :)
2015. ápr. 21. 18:05
 13/20 anonim ***** válasza:
Van a világ közepén egy oszlop. Az ostobák, vakok nem látják. Abba kapaszkodj! Te magad légy az!
2015. ápr. 21. 23:48
 14/20 anonim ***** válasza:

Berith?:)

Szia Súr!

Régen láttalak :P

2015. ápr. 21. 23:52
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Ami tőled indul ki az előbb-utóbb hozzád is tér vissza

Ne kint akard megoldani a problémáidat, mert azok ott vannak benned!

2015. ápr. 22. 12:59
 16/20 anonim válasza:
Hagyd abba menj templomba fürödj szenteltvízben majd adj 1111 ft-t minden ,ásodik csövesnek
2015. ápr. 22. 17:30
 17/20 A kérdező kommentje:
7 évig nem voltam templomban, aztán bevittek egy bazilikába és majdnem ájultan vittek ki.. remélem mindent megmagyaráztam, aki meg csöves és nem alkoholizmus miatt került utcára, abban valószínűleg van annyi tartás, hogy megdolgozik a pénzért, persze vannak kivételek, de úgy gondolom már azzal is dolgozik valaki, ha elénekel valamit, vagy mond egy verset, vagy visszatolja a bevásárló kocsit...semmi sincs ingyen, de az illető valószínűleg már előtte megtanulta...
2015. ápr. 22. 18:44
 18/20 anonim ***** válasza:

Csak addig kell szenvedned amíg rá nem jössz hogy nem kell szenvedned.

Ennek azt az útját választottad, hogy unásig szenvedj.

Nyugi nem nem fogjuk elvenni tőled ezt!

Mert nekünk nem fog fájni.

2015. ápr. 23. 11:49
 19/20 anonim ***** válasza:
Neked nekem, de nekem igen.
2015. ápr. 23. 11:55
 20/20 anonim ***** válasza:

Erre nincs mágia. Ugyan létezik olyan mágia,amely megvéd az átkoktól,de a saját,visszacsapó átkunk következményeit viselnünk kell.

Egyépként mennyire vagy tapasztalt? Mert ha valaki tapasztalatlanul szór átkot,az idővel egy csődtömeggé fog válni. Jobb esetben...

2015. júl. 13. 06:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!