A dédmamám "boszorkány" volt. Örökölhettem?
Figyelt kérdés
Nemrég tudtam meg hogy a dédim tudott asztalt táncoltatni, és szeánszokat is tartott. Nem tudom egyáltalán nevezhető e ez bosziságnak, de nem tudok jobb szót. Az öröklést azért kérdezem meg mert sokszor előfordul, hogy pontosan megmondok, megálmodok dolgokat, és ugyan halványan, színtelenül de aurákat is látok. Dédiről még annyit, hogy egyszer találkoztam vele életemben, pici voltam nem emlékszem, de azt mesélték hogy nem volt túl gazdag, és mikor meglátott mégis adni akart valamit az unokájának, ezért a kezembe nyomott egy kanalat, amit nem lehetett kiszedni a kezemből, és a másik pedig hogy összvissz egy fénykép van róla (két másik családtaggal) de ő kétszer is rajta van a képen, egyszer a többiek mellett egyszer meg szinte a kamera előtt, halványan.#öröklött erő
2015. márc. 29. 18:34
2/13 A kérdező kommentje:
én szóltam de nem fogok veled leállni vitázni, ki vagy te hogy figyeljek reád? Pussz,<3 majd vissza nézek értelmes válaszért
2015. márc. 29. 19:02
3/13 Legoman válasza:
Örökölhető természetesen. A DNS-ében benne van, ezért igen.
Az aura nem közvetlen a test mellett helyezkedik el, szóval, ha közvetlen a test mellett látsz fehér vagy szürke, az az színtelen hullámzó alakzatot, akkor az nem az aura, csak a fény verődik vissza, az aura kicsivel messzebb van a testtől és az színes. :) Nagyon szép egyébként. :)
4/13 anonim válasza:
Vigyázz mert ha ki mered ábrándítani és nem neki megfelelő választ adsz amire számít akkor elboszorkánykodik
5/13 anonim válasza:
Igen, "örökölheted". Bár ezt inkább úgy írnám le, hogy megvan a lehetőséged arra, hogy fejleszd önmagad, ha nem akarod ezt az erőt, akkor majd "tovább száll" valaki másra, aki elég fogékony rá. Nekem is a dédnagyapám gyógyító volt, az apám mesélte, hogy nagyon sokan jártak hozzá a városból. Igazából az egész családodnak megvan rá az esélye, hogy éljen ezzel az erővel, de legtöbbször az kapja meg, aki a elég nyitott rá.
6/13 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm, remélem elég nyitott vagyok, mert tetszik a dolog.
2015. márc. 29. 19:17
7/13 Legoman válasza:
Annak örülök, ha tetszik, de attól legyél óvatos. :) Soha ne feledd el, hogy ez nem játék. :) De ezt úgyis megérted.
8/13 anonim válasza:
Szerintem megajándékozott téged ezzel az erővel halála előtt.
9/13 anonim válasza:
Nem csupán a boszorkányságra, hanem mindenre igaz:
a HAJLAM örökölhető, a TUDÁS NEM!
Esetedben: attól, hogy netán örökölted a boszorkány-hajlamot, soha nem válsz azzá, ha nem tanulod ki a szakmát!
10/13 anonim válasza:
Értem vegyél egy fekete macskát és egy seprűt aztán hajrá. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!