Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ki foglalkozik szexuális...

Ki foglalkozik szexuális mágiával?

Figyelt kérdés
2015. márc. 25. 13:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Hallottam, csak akkor is ostobaság volt.
2015. márc. 25. 18:40
 22/28 A kérdező kommentje:
Nem tisztem úgymond megtéríteni , ez a szép a földön mindenki különbözik a másiktól , de mert te nem hiszel ezekben , nem kellene másokra is ráerőltetni a saját nézeted
2015. márc. 25. 18:48
 23/28 anonim ***** válasza:
A világért sem tenném. De kizárólag modern ezós könyvekben olvasni ilyen sületlenségeket, aminek se alapja, se értelme. De kérlek, ha te úgy érzed hogy van, és szerinted ez fontos, avass be engem is a működési elvébe, konkrétumokkal alátámasztva.
2015. márc. 25. 19:24
 24/28 A kérdező kommentje:
Ami nekem bejött nem biztos hogy neked is bejönne , inkább szerezz gyakorlati ismereteket pl Lasenic könyve alapján
2015. márc. 25. 19:34
 25/28 Tommaso99 válasza:

Ha lány vagy és bájos, akkor fogalkozom vele(d).

Ez tkp. egy varázslat, ami abból áll, hogy

feljössz hozzám, éjszaka megduglak, és reggel

hipp-hopp, eltűnsz.

Na, érdekel ?

2015. márc. 30. 19:12
 26/28 anonim ***** válasza:
Tegyük félre a realitást egy pillanatra, és fogadjuk el, hogy valóban létezik. Mondd meg nekem igaz szívedre: mennyit érsz te, ha csak azért van veled a csaj, mert mágiával magadhoz láncoltad?
2015. márc. 31. 14:17
 27/28 anonim ***** válasza:

3 oldalon keresztül folyik a duma, de még mindig nincs tisztázva, hogy a kedves kérdező mit is ért szexuális mágián :)

Talán jó lenne mindenekelőtt ezt tisztázni, nem? Akkor talán még választ is kapna...

2015. márc. 31. 14:43
 28/28 Rex Andy válasza:
Elnezest de a kerdezo nem ir helyesen magyarul,-talan 'barna gyerek',- s netan reggeli szeklete feher szinu lenne,.... tyuhajjj ☻
2015. márc. 31. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!