Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van e itt olyan rajtam kívül,...

Van e itt olyan rajtam kívül, aki szexuális gyakorlatokon keresztül is elindult "okkult" irányokba?

Figyelt kérdés
Ha megosztható, kíváncsi vagyok, hogy milyen célból történt a dolog.
2015. febr. 13. 18:53
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Én felfedeztem egy új energiatípust, amit "b_szódüh" névre kereszteltem. Megtanultam hogyan kell ezt az energiát a testemben szabadon áramoltatni, illetve nemi aktus előtt a péniszembe koncentrálni. Ha napokig nem közösülök, és az összes dühöt a falloszomba áramoltatom, egymás után 4-5 alkalommal is tudok közösülni egy-két órán belül, úgy hogy két ejakuláció között le sem lankadok. Legutóbb másfél métert ejakuláltam. Párom szerint valami ősi pogány nemi isten reinkarnálódott bennem
2015. febr. 13. 19:28
 2/7 anonim ***** válasza:
#1, taníts meg!! :D 4-5/óra az nekem is jól jönne :)
2015. febr. 13. 19:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen egyszerű. Mindenki röhögni szokott rajtam mikor elmesélem, de az egészet azzal kell kezdeni hogy a falloszodra elkezdesz úgy tekinteni mintha az identitásod és férfiasságot egyetlen megtestesülése volna, és mintha bármit amit elképzelsz, végrehajthatnál vele. Ha a világ legjobb nőjét akarod megdugni, azt is megteheted, ha fél méter vastag acéllemezt akarsz félbeverni vele, azt is. Van egy mantra, amit az önbizalomhiányosoknak szoktam ajénlani gyik-en: "A f_szod egy fegyver. Ne kegyelmezz". Ezt mondogasd magadban sokat hogy bevésődjön a tudatalattiba. 1-2 napig ne végezz önkielégítést, majd mikor aktusra kerül a sor, és erekciód van, az összes stresszt, frusztrációt és haragot ami a mindennapokban lerakódik benned, próbáld meg egy energiafolyamként elképzelni, ami a péniszedbe áramlik. Ha minden jól megy, és eleget gyakorolsz, lazán meglesz a 4/óra. Nekem ezzel a technikával egy nap 9 a rekordom, ebből 3 úgy hogy a két élvezés között le sem lankadtam, ugyanúgy hágtam tovább a páromat. Ő 4x élvezett el.
2015. febr. 13. 19:52
 4/7 anonim ***** válasza:

ez egy nagyon hasznos dolog, de azt hangsúlyozzuk ki hogy ez nem okkultizmus max. tantra témaköre

2015. febr. 13. 22:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi,de mivel mindenképpen egy bizonyos fajta nemi energiával van kapcsolatban, gondoltam hasznos lehet ha leírom. Ha másért nem is, mert tényleg hasznos képességekre lehet szert tenni általa.
2015. febr. 13. 22:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Olyan célból, hogy közelebb kerüljek "önvalómhoz" , illetve, hogy partneremmel "mélyebb lelki szinten" tudjak kapcsolódni.
2015. febr. 14. 00:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Első. Halálra röhögtem magamat a fogalmazásmódodon. Nagyon nagy arc vagy. :D

Amúgy ez nem új fajta. Tulajdonképpen a kínaiak ezt hívják csínek.

2015. febr. 25. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!