Van e itt olyan rajtam kívül, aki szexuális gyakorlatokon keresztül is elindult "okkult" irányokba?
Figyelt kérdés
Ha megosztható, kíváncsi vagyok, hogy milyen célból történt a dolog.2015. febr. 13. 18:53
1/7 anonim válasza:
Én felfedeztem egy új energiatípust, amit "b_szódüh" névre kereszteltem. Megtanultam hogyan kell ezt az energiát a testemben szabadon áramoltatni, illetve nemi aktus előtt a péniszembe koncentrálni. Ha napokig nem közösülök, és az összes dühöt a falloszomba áramoltatom, egymás után 4-5 alkalommal is tudok közösülni egy-két órán belül, úgy hogy két ejakuláció között le sem lankadok. Legutóbb másfél métert ejakuláltam. Párom szerint valami ősi pogány nemi isten reinkarnálódott bennem
2/7 anonim válasza:
#1, taníts meg!! :D 4-5/óra az nekem is jól jönne :)
3/7 anonim válasza:
Igen egyszerű. Mindenki röhögni szokott rajtam mikor elmesélem, de az egészet azzal kell kezdeni hogy a falloszodra elkezdesz úgy tekinteni mintha az identitásod és férfiasságot egyetlen megtestesülése volna, és mintha bármit amit elképzelsz, végrehajthatnál vele. Ha a világ legjobb nőjét akarod megdugni, azt is megteheted, ha fél méter vastag acéllemezt akarsz félbeverni vele, azt is. Van egy mantra, amit az önbizalomhiányosoknak szoktam ajénlani gyik-en: "A f_szod egy fegyver. Ne kegyelmezz". Ezt mondogasd magadban sokat hogy bevésődjön a tudatalattiba. 1-2 napig ne végezz önkielégítést, majd mikor aktusra kerül a sor, és erekciód van, az összes stresszt, frusztrációt és haragot ami a mindennapokban lerakódik benned, próbáld meg egy energiafolyamként elképzelni, ami a péniszedbe áramlik. Ha minden jól megy, és eleget gyakorolsz, lazán meglesz a 4/óra. Nekem ezzel a technikával egy nap 9 a rekordom, ebből 3 úgy hogy a két élvezés között le sem lankadtam, ugyanúgy hágtam tovább a páromat. Ő 4x élvezett el.
4/7 anonim válasza:
ez egy nagyon hasznos dolog, de azt hangsúlyozzuk ki hogy ez nem okkultizmus max. tantra témaköre
5/7 anonim válasza:
Nem tudom mi,de mivel mindenképpen egy bizonyos fajta nemi energiával van kapcsolatban, gondoltam hasznos lehet ha leírom. Ha másért nem is, mert tényleg hasznos képességekre lehet szert tenni általa.
6/7 anonim válasza:
Olyan célból, hogy közelebb kerüljek "önvalómhoz" , illetve, hogy partneremmel "mélyebb lelki szinten" tudjak kapcsolódni.
7/7 anonim válasza:
Első. Halálra röhögtem magamat a fogalmazásmódodon. Nagyon nagy arc vagy. :D
Amúgy ez nem új fajta. Tulajdonképpen a kínaiak ezt hívják csínek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!