Hogyan tudok megidézni egy angyalt vagy démont?
Itt nem. Ha nem ismersz egyet sem, eleve nem kellene veszélyes dolgokkal foglalkoznod tapasztalat nélkül.
Tudom, hogy nem ez volt a kérdésed, de tetszik vagy sem, így nem tudsz idézni semmi ilyesmit.
Kezdjük ott, hogy angyalt nem tudsz idézni se démont. Ha úgy vesszük, akkor szellemet sem lehet.
Mikor az ember "idéz", akkor tulajdonképpen egy portált nyit, amin keresztül bármi átjöhet.
Egy angyal nem fog neked ilyen idézéssel odamenni hozzád. Meg kell kérni, hogy legyen melletted.
A démonidézéssel meg ne foglalkozz, mert az nagyon veszélyes, úgy mint a szellemidézés is.
ha léteznek....
akkor gondolj rá erősen és kérd meg hogy jöjjön el. vagy sikerül vagy nem. de ez a legegyszerűbb módja.
Azt az egyet nem értem,hogy miért mindenki démont akar idézni??
A mindennapokban nincs elég baj?
Olyan dolgokba nyúlnak bele teljesen tudatlan emberek, ami felett nincs semmi tudásuk, vagy ráhatásuk.
Én tudok egy 100%os rítust.
1: sötét erdő közepén hatalmas màglyafényt rakj.
2: vigyél egy szürke galambot.
3: olom gömb kb 3 kg s.
Ha megvan a tűz, 4 ruhadarabod vedd le s àldozatul dobd be a tűzbe. Haladj a tűz körül kezedben a galambbal es a gömbbel, kõzben hajolgass fel le, ugorj 2t, hajolj fel le, pörögj, engedd el a galambot, szàrnyaljon el. De ne àllj meg, egyfojtàban csináld a gyakorlatokat. Majd kb 10 kör után megàllàs nélkül dobàld fel a gömböt, de ne hagyd leesni. Mindeközben mond : satanusz idejussz, segitüsz, nekemüsz, sàtànussz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!