Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Milyen szerelmi kotések...

Milyen szerelmi kotések léteznek, ami már hatot is?

Figyelt kérdés

Szóval szeretek valakit akit szeretnék megszerezni. Aki csinált már szerelmi kötést és sikerült neki, az leírhatja ide, vagy privibe.

Nagyon kérlek hülyeségeket ne írjatok, nem vagyok azokra kívancsi, akik egész nap itt lógnak és baromságokat írkálnak :)

2015. febr. 16. 17:01
1 2 3 4 5
 21/41 anonim válasza:
76%
Figyelj.. ahogy a szavaidból kiveszem.. nem akkora szerelem ez.. most 'cukcsi' de 2hónap múlva már más lesz az.. ha egymásnak szántak titeket vagy van valami dolgotok egymással, akkor az ugyis beteljesül.. ha nem akkor kár erőltetni, mert azzal te is letérsz a neked szánt útról és ot is letérited.. és ez igen is fekete magia!
2015. febr. 16. 19:09
 22/41 A kérdező kommentje:
már több, mint fél éve szerelmes vagyok belé.
2015. febr. 16. 19:10
 23/41 anonim ***** válasza:
75%
Bezzeg ha a magyartanárodba lennél szerelmes mennyivel előrébb tartanál!
2015. febr. 16. 19:26
 24/41 anonim válasza:
Akkor inkabb probalj ki 'noi praktikakat' kevesbe veszelyesek.de azokkal is csak ovatosan.. mert ha tulzasba viszed visszataszito lehet.. ha ugy se jon ossze akkor azt el kell fogadni.. az elet ilyen..
2015. febr. 16. 19:27
 25/41 mNoémi ***** válasza:
30%

Legoman! Végre valaki egyetért velem! Nem hittem volna, hogy léteznek még ilyen emberek. :DD

Kérdező! Jobb ha hallgatsz rá. Megfosztani valakit a szabad akaratától fekete mágia, ami rossz karmát vonz. Most nem számít hogy jót akarsz vele, vagy sem azt kapod, amit adsz. Ha jót adsz 3szoros jót kapsz vissza ha rosszat 3szoros rosszat kapsz vissza, ha elveszed valaki szabad akaratát, az univerzum is gondoskodik róla, hogy a 3szorosát kapd vissza. Lehet, hogy te nem rossz szándékkal csinálod meg a kötést, de nekem azt senki ne akarj megmagyarázni, hogy annak a félnek jó lesz akit magadhoz kötsz. Más kárán akarsz jót magadnak. Ergó fekete mágia. :DD

2015. febr. 16. 19:30
 26/41 anonim ***** válasza:
47%
Miért nem hódítod meg inkább nöi praktikákkal? Te örülnél neki, ha egy 50 éves bácsi belédszeretne, de te ugye nem szereted öt ezért ö egy szép rózsaszín, parfümillatú, kényelmes és divatos nyakörvet rakna rád egy hozzá illö aranylánccal és életed végéig magához kötnne? Ha igen, akkor csináld, sok sikert!
2015. febr. 16. 19:42
 27/41 anonim válasza:
zoosnak óriási pacsi! :D
2015. febr. 16. 19:45
 28/41 A kérdező kommentje:
a babás összekötözős módszert csináltam. de igazából ennek semmi jelentősége, ezt csak vonzással lehet elérni. ha nem hiszek benne akkor nem is működik. ne mond már ha mondjuk csak arra gondolok, hogy de jó lenne vele, meg próbálom bevonzani, akkor az univerzum meg fog büntetni. ennyi erővel minden apró kis gondolatunkkal karmát hozhatnánk saját magunkra.
2015. febr. 16. 19:46
 29/41 A kérdező kommentje:
ha boldog lennék vele, bevonzhatna engem is bárki. sőt egy lány már vallott is nekem, hogy csinálta.
2015. febr. 16. 19:48
 30/41 mNoémi ***** válasza:
Az előbb még kötésről beszéltél, most meg vonzásról. Akkor most ez hogy van?
2015. febr. 16. 20:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!