Van itt olyan ember, akinek sikerült "mágiával" elérni bármit?
Figyelt kérdés
Például,munkához jutni,betegséget legyőzni,valakit megátkozni,vagy éppen megáldani,kapcsolatba lépni a holtakkal,vagy bármilyen más tapasztalat mágia gyakorlással kapcsolatban. Nem hiszek semmiféle okkult,mágiával,természetfelettivel kapcsolatos dologban,viszont kíváncsi lennék,hogy lennék,hogy aki rituálékat végez,valamely cél elérése érdekében,eddig volt-e sikere,é ha nem,akkor miért csinálja ezt az egészet?2015. febr. 8. 23:11
11/12 anonim válasza:
Ozmium42!
Nem vitatkozom Veled...majd rájössz :)
12/12 anonim válasza:
Ha létezne, akkor a tudomány már rég lecsapott volna rá. Rituálék pedig az ősi népi szokásokból erednek. Nincs sok értelmük, az egész csak babona. Aki elhiszi az meg is érdemli. Én magam is kutattam sokáig ezt a témát, de be kellett ismernem, hogy ez a jelenség nem létezik. Azzal tisztában vagyok, hogy a bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka :D de ha létezne mágia meg egyéb hókuszpókusz, akkor lennének jelei, nyomai a világban. Valamilyen szinten köztudatban lenne és a tudomány gőzerővel tanulmányozná, majd felhasználná azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!