En mit tehetnek ha a sajat ferjemet megrontotta ex szex-partnere? A ferjemtol tudom, hogy egyik poloja ott maradt es soha nem adta vissza hiaba is kerte?!
Nézd, én hagynám a csudába az előző partnet, az othagyott pólóval együtt. A "jósnő"-t is hagynám.
Gond van a házasságotokkal, nem vagy egyedül.
Szakember a megoldás. Pszichológus. Nem szégyen hozzá fordulni !!!
Arra is van ám épkézláb magyarázat, hogy miért pont a házassság után változott meg.
Komoly, felkészült szaksegítség , ez a titok nyitja !
Kérdező, a [12] kommented szerint te sem vagy egy földreszállt angyal, tudod ugye?
Pénzt adsz egy kétes egzisztenciának (jósnő), hogy olyat mondjon, ami újabb összegeket csal ki tőled.
Bizalmatlan is vagy, nem veszed figyelembe, hogy a cseléd az első napon még nem hiányzik!
Szerintem, ha leülnétek és egymással nyugodtan megbeszélnétek a problémákat, már rég előbbre lennétek.
Nem tudok és nem is akarok 100%-ig neked igazat adni, ugyanis hiányzik az, amit az ókori rómaiak feltaláltak és jogalapjuk volt: "Audiatur et altera pars!", azaz "Hallgattassék meg a másik fél is!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!