Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan lehetséges?

Hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés

Hogyan lehetne szexuális kapcsolatot létesíteni egy démonnal vagy az ördöggel?

Milyen következményei lennének?

2014. jan. 16. 16:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Max terhes leszel
2014. jan. 16. 16:13
 2/14 anonim ***** válasza:
Ahogy olvasom amit írsz, szerintem erre csak anyukád tud válaszolni. A nász gyümölcsét látom csak.
2014. jan. 16. 16:17
 3/14 anonim ***** válasza:

Hmmm. Problémás, de talán megoldható. Először is milyen nemű vagy, és milyen nemű ördöggel szeretnél?

Nőnemű ördögöt nem igazán látni, érthető okokból. Tehát marad a férfi. Ha keresztény vagy, akkor Istennek nem tetsző életmódot kell folytatnod, hátha a pokolra kerülsz. Aztán meg ott közlöd szándékod az illetékesekkel. Szerintem bele fognak menni, mert nem sok ilyen kéréssel fordulnak hozzájuk.

A démonnal való közös ülés kicsit problémásabb.

Ha nem túl nagyok az igényeid, akkor beéred a Földi képviselőikkel, jelképeikkel. Ha igen, akkor tökéletesen megfelel erre a célra, egy kifejlett kecske. Képzeld azt, hogy ő a legvadabb, és legszexibb lény, akarom mondani ördög az univerzumban. Nagy mértékű tudatmódosító szer elfogyasztása elősegítheti a kapcsolat kialakítását.

Amennyiben nem felel meg négylábú barátunk ezen célból való felhasználása, kicsit problémásabb a dolog.

Javaslom a kapcsolódó szakirodalom áttekintését. Főként a Succubus, és Caccubus témával kapcsolatban. Bár a velük való együttlét átélőiben nem feltétlenül kellemes eseményként maradt fenn a "menet". Persze tisztelet a kivételnek. Fontos megjegyezni, hogy egyes feltevések szerint ez(ek) a lény(ek) valószínűleg hermafrodita(ák). Tehát mindennemű szükséglet, és kívánság kielégítésére alkalmas(ak). Már amennyiben sikerül kapcsolatot létesíteni vele. Figyelmedbe ajánlanám, hogy ezek a lények rendkívüli szexuális étvággyal rendelkezhetnek. Bár gondolom, ha odáig eljutottál, fogy feltedd itt ezt a kérdést, te sem lehetsz mindennapi eset. A normális módon való kielégülés lehetetlensége fizikális, és pszichológiai okokra vezethető vissza. Javaslom szakember felkeresését.

Üdv: B ügynök

2014. jan. 16. 16:27
 4/14 anonim ***** válasza:

Ez nem lehetséges drágám, sajnálom.

Nem létezem úgy, ahogy azt te elképzeled.

Lucifer, az ördög

2014. jan. 16. 16:28
 5/14 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott, hogy amikor egy leányzó és egy fiú démon találkozik elkezdenek szeretkezni másnéven: közösülni. De hadjuk a részleteket lényeg az, hogy a skizofrénnek hiszek ezekben állítások szerint a skizofrénnek örömmet okoznak ezek a démonok.

Üdv, J Ügynök

2014. jan. 16. 16:47
 6/14 A kérdező kommentje:

Nő vagyok. :)

Utolsó előtti...sak megfordult a fejemben és érdekelt. :)

A kecske nem az ördög. De a jelképek alatt, amiket először említettél mit értesz?

2014. jan. 16. 16:49
 7/14 A kérdező kommentje:
*csak
2014. jan. 16. 16:50
 8/14 anonim ***** válasza:
Elírás: "Hisznek" Kérdező te valóban hiszel ebben? :)
2014. jan. 16. 17:02
 9/14 A kérdező kommentje:
Őszintén? Nem is tudom...igazából nem. De megpróbálnám ha lehetne, max nem történne semmi :)
2014. jan. 16. 17:08
 10/14 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi lennék, hogy müködik ez majdha sikerül szexuális kapcsolatot teremtened egy démonnal légyszíves akkor majd áruld el nekem is.
2014. jan. 16. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!