Szerintetek valami átok, vagy 'mittudoménmi' lehet rajtam?
Sose hittem ilyenben, de sose voltam teljesen szkeptikus sem, viszont egyszerűen már nem tudom elképzelni, hogy ez mitől van.
Lassan 23 éves vagyok, és még nem volt barátnőm, pedig nem vagyok csúnya! (Ezt nem magamról állítom, hanem mások mondják.) Számtalan lánynál próbálkoztam már, mindegyiknél sikertelenül...nem túlzok, sose volt még olyan, hogy elkezdtem ismerkedni egy lánnyal, és bármi lett volna belőle.
Akadtak lányok (éves szinten kb 1), akikkel összejöhettem volna, de elég csúnyácskák voltak szegények, és belsőleg se illettek hozzám, és azért hát valljuk be, ha én nem vagyok külsőleg az ő kategóriájukban, akkor miért kéne közülük válogatnom?
Eddig 1 lány volt, aki már közelebb járt a megfelelőhöz, viszont túl fiatal volt, vagy nem is tudom (hosszú sztori)..csók volt, semmi egyéb, de belátta ő is, hogy igen, ez nem a mi jövőnk.
Bulizni nem járok, mert nem alkalmi barátnőre vágyok, mint a mai fiatalok nagy része, hogy "jaj hurrá járunk", és 2 hét után más tetszik. Valószínű ezért is találok nehezebben barátnőt, de egyébként a bulis 'pcsák' se vevők rám.
De akkor se hiszem el, hogy ilyen szerencsétlen lennék, hogy nem kellek senkinek :D
Legtöbbször azzal próbálom magamat nyugtatni, hogy a sorsnak más terve van velem..de azért lehetne kicsit barátságosabb is :D
Kedves PlayHacker! Örülök, hogy felnyitottad a szememet, most már látom, hogy ténylegesen léteznek hülye parasztok is. Eddig azt hittem ez csak valami mende-monda, de köszönöm, hogy rávilágítottál a valóságra, örök hála!
Mellesleg nem magadból kell kiindulni..ha az lett volna a célom, hogy 70 (vagy akárhány) évesek rám írjanak, akkor az ismerkedés kategóriába tettem volna fel a kérdést.
Az meg, hogy képes vagyok választékosan fogalmazni, neked pedig erről az öregapád jut eszedbe, az csak téged minősít, és öregapád korához hű hatalmas intelligenciáját. Sajnálom, hogy ilyen unokája van, aki az ő öreg szintjét se képes megütni.
Legoman: azt nem mondom, hogy jól nézek ki, vannak hibáim, de a lányok nagyobb része helyesnek tart..igen, én is láttam már csúnya fiút szép lánnyal, ráadásul nem volt gazdag a srác, ezért is szoktam ilyenkor kérdően tekintgetni, hogy most ez most mégis hogy.. :D Nem adom fel, de egyre nehezebb várni és várni és várni.
#3: elég fura, de nálam mindig is úgy zajlott az ismerkedés, hogy ha megtetszett valaki, akkor ráírtam közösségi oldalon :D tudom, elég személytelen dolog, de ez nem zavarta egyiket se, mert jól eltudtunk beszélgetni. Meg pl. suliban elég fura lett volna csak úgy odamenni úgy, hogy a barátnőivel jól elvan. Sose voltam az a fajta bunkós, csörtetős típus, arra meg nem várhattam az örökkévalóságig, hogy mikor lesz egyedül.
Hogy milyen lány az, akit elfogadnék? Hmm...hát amíg fiatalabb voltam, addig csak az érdekelt, hogy "bombanő" legyen, aztán ahogy idősödtem, most már inkább a belsőt tartanám fontosnak, és azt, hogy szép arca legyen, meg ne legyen nálam magasabb. A többi nem érdekel. 1 tökéletes akadt korábban, de később kiderült, hogy már elkötelezte magát, és nem akar pasit sose, mert ő egyedül akar lenni a macskájával...
#11: írj privátba és megadom egy magyar tanárom számát, ő biztos tud segíteni a szövegértelmezésben, látom szükség lesz még rá
Manapság egyre kitolódik a férfiaknál. 30-40 éve még 14 évesen álltak munkába, 18 évesen házasodtak és 23 éves korukra már volt vagy 3 gyerekük.
A várható élettartam növekedésével egyre emelkedik és kitolódik a párválasztás időszaka is.
Egyébként az meg a mai kor hazugsága hogy szerelem nélkül is együtt járnak...
Másik probléma hogy nincs is idő magunkon kívül senkire. A tanulás és a munka kiveszi az összes erőt az emberből, nem a szexre gondolok hanem úgy egyáltalán nem jutna idő a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!