Szerintetek valami átok, vagy 'mittudoménmi' lehet rajtam?
Sose hittem ilyenben, de sose voltam teljesen szkeptikus sem, viszont egyszerűen már nem tudom elképzelni, hogy ez mitől van.
Lassan 23 éves vagyok, és még nem volt barátnőm, pedig nem vagyok csúnya! (Ezt nem magamról állítom, hanem mások mondják.) Számtalan lánynál próbálkoztam már, mindegyiknél sikertelenül...nem túlzok, sose volt még olyan, hogy elkezdtem ismerkedni egy lánnyal, és bármi lett volna belőle.
Akadtak lányok (éves szinten kb 1), akikkel összejöhettem volna, de elég csúnyácskák voltak szegények, és belsőleg se illettek hozzám, és azért hát valljuk be, ha én nem vagyok külsőleg az ő kategóriájukban, akkor miért kéne közülük válogatnom?
Eddig 1 lány volt, aki már közelebb járt a megfelelőhöz, viszont túl fiatal volt, vagy nem is tudom (hosszú sztori)..csók volt, semmi egyéb, de belátta ő is, hogy igen, ez nem a mi jövőnk.
Bulizni nem járok, mert nem alkalmi barátnőre vágyok, mint a mai fiatalok nagy része, hogy "jaj hurrá járunk", és 2 hét után más tetszik. Valószínű ezért is találok nehezebben barátnőt, de egyébként a bulis 'pcsák' se vevők rám.
De akkor se hiszem el, hogy ilyen szerencsétlen lennék, hogy nem kellek senkinek :D
Legtöbbször azzal próbálom magamat nyugtatni, hogy a sorsnak más terve van velem..de azért lehetne kicsit barátságosabb is :D
Nem ez nem átok!
Az általad emlegetett bulizós pasik azok, akik könnyen találnak maguknak nőt. Mert csajok egy része elsősorban a szórakozást keresi egy kapcsolatban.
Te ezexerint nehezebben fogsz, de ne add fel! Jőni fog ha jőni kel...:)
És az ismerkedés nálad hogy zajlik? Hol/milyen lányokkal stb.?
Milyen lány az, akit te elfogadnál?
Én is megnyugtatlak, hogy nincs rajtad átok. :)
Az csak egy dolog, hogy jól nézel ki. Láttam én már csúnya fiút, nagyon szép lánnyal. Fordítva is.
Előbb-utóbb majd rád talál valaki. Csak tényleg ne add fel. :)
Ha nyitott szívvel várod, annál gyorsabban érkezik meg hozzád. Csak légy nyitott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!