Mirella jósnőnél csináltattam szerelmi kötést (szerelmi-kotes. Tuti. Biz), az első két nap rendben megvolt, a harmadikat is megcsináltam. De most nem tudom elérni. Mi lehet az oka? Amúgy a véleményeket is szívesen fogadom!
Sziasztok!
10-es vagyok. Már nekem sem válaszol. Ő mondta,hogy szereti ha kapcsolatban marad,tud az esemėnyekről. Kár.
Nektek törtėnt valami? Mirella válasz,kötės...
Eltelt három hónap a kötés óta. Az én szerelmem egyre jobban lángol, ő meg egyre csak negatívan.
Nektek hogyan hat? Mi történt eddig?
Az előző vagyok. Javítok
Negatívan=negatívabb
Ez a Mirella nevű valaki csak egy csaló, semmit nem ér amit csinál ha egyáltalán csinál bármit ! Akinek esetleg " sikerült" az a vonzás törvénye miatt van és egyébként is egy az útjuk!
Senkit nem akartam elkeseríteni, mindenki saját érzései szerint cselekedjen!
2018. aug. 15-i hozzászólásom óta nem léptem kapcsolatba Mirellával. A kötés azonban azóta is működik. Sőt, nagyon jól működik. Egyre harmonikusabb, és egyre jobb a kapcsolatunk a párommal.Nagyon jól megvagyunk egymással.Ezt Mirella támogatásának köszönhetem. Pontosan követtem útmutatásait, mit, mikor, hogyan tegyek. Biztatott, hogy türelemmel, hittel és szeretettel elérjük a célt.
Én az Ő segítségének köszönhetem boldogságom.Hálás vagyok Neki érte.CSAK JÓT mondhatok Mirelláról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!