Gyereknek a szerelmi kotes bejohet?
Eloszor is bocsi az ekezetekert...
Szoval. Tudom, hogy azt fogjatok mondani, hogy ennel nagyobb marhasagot meg nem hallottatok, de en ezt komolyan gondolom. 12 vagyok es van egy nalam ket evvel idosebb fiu, akivel baratok vagyunk es fbn is szoktunk beszelni. A csaladban foglalkoztak ezzel es hat az volt hogy valakirol le kellett vennunk es
szerelmi kotest es gondoltam ez meg nekem is bejohet, utana olvastam az interneten, es az a kerdesem hogy gyerekre ez hathat? Lehet belole baj? Gyakorlottabbakat kerdezem es lehetoleg normalis valaszokat..., haa lehet. Es lecci irjatok meg hogy ez mivel jar, kovetkezmenyek, stb.. Ugy erzem hogy o kell de sajnos nem jarhatunk mert elballag stb
... Koszi elore az ertelmes valaszokat...
"nem jarhatunk mert elballag"
Mit gondolsz, ezen hogyan segíthet a szerelmi kötés? Hát legfeljebb úgy, hogy megbukik, vagy kicsapnak titeket a suliból, ilyesmi.
Igazad van...
Szóval, akkor leírom azt, amit az interneten sok honlap nem.
A szerelmi kötés beleavatkozik a másik akaratába, azaz fekete mágia már ilyenkor.
Ezt a varázslatot nem fogod megtalálni interneten, mert ezt azok se használják, akik tudják, hogy kell, mivel nem akar senki se beleavatkozni a másik akaratába és megszegni a szabályt, a legfontosabb szabályt.
Ő csak azt fogja látni benned a mágia hatására, hogy szerelmes beléd, de ez egy idő után már idegesíteni fog. Neked és neki se lenne jó, sőt ha ezt megtudná, akkor lehet hogy soha nem beszélne veled.
Felejtsd el ezt az egészet.
Nem alakíthatod mások életét a magadénak megfelelően.
Mágia helyett használj inkább szavakat ilyen esetekben. Nem kell mindig a mágiához nyúlni.
Okés? :)
Kosz a rendes valaszt ;)
A lényeg, hogy ne tedd. Okozhatsz bajt vele. Nem testit, hanem lelkit. Meg ha meg is teszed, én felbírom oldani, sőt más is.
Írtad, hogy a családban foglalkoztak ezzel, akkor kérdezz rá tőlük. Szerintem ők is eltudják gyorsabban mondani ezeket. :)
Igen :))
Koszi, es nem teszem meg mert szegeny aztan nagyon rafazna...:D
Aha, ertem.
Kosz a valaszt :) Igeen, nagyon szeretem de ahogy te is mondtad, ez rosszul is elsulhet. Es akkor nem teszem mert tenyleg lehet hogy fajni fog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!