Sátánisták, ti rénleg seretitek Sátánt? Mennyire?
Figyelt kérdés
A vallásosak imádják Istent. Egy Sátánista ehhez hogy áll? Te szereted Sátánt? Imádod? Miben nyílvánúl meg? Szoktál áldozatot bemutatni neki pl Fekete misén?2015. jan. 10. 12:44
1/16 anonim válasza:
hát ők bizony rénleg seretik, ez a baj velük
2/16 anonim válasza:
De régen olvastam sátánistókos kérdést. Már kezdtem azt hinni kikopott a dolog :D
4/16 anonim válasza:
abban nyílvánul meg, hogy a hozzád hasonló buta embereket, elraboljuk majd megöljük (megerőszakoljuk haláluk után) feldaraboljuk és elégetjük mágián, majd ha jól átsült megesszük
5/16 anonim válasza:
Igen
szeretem
és minden tiszteletem Luciferé ;) :)
eddig még nem áldoztam
6/16 anonim válasza:
Az én részemről mindkettő "bekaphatja", más viszont nem tudom hogyan van vele.
7/16 anonim válasza:
És ezek az agyhalottak a télapóban meg a többi kitalált mesefigurában is hisznek?
8/16 anonim válasza:
A Sátán egy embertípus, és ennek része hogy ne utáljuk magunkat. Amúgy semmilyen képzeletbeli barátunk nincsen akit szerethetnénk.
9/16 anonim válasza:
na a 8-as köpet ugyan baromság, de legalább új.
10/16 anonim válasza:
ma 20:36
nagyon csűritek-csavarjátok már a fas_ságotokat, nemhogy inkább lemondanátok róla :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!