Sátánisták megátkoztak, mert egyikük hiúságába gázoltam, és megharagudtak. Tényleg csak kamu az átok? 22F
Nem feketében járó tinikről van szó, hanem eléggé értelmes felnőtt emberekről (leszámítva, hogy ilyennel foglalkoznak), akik komolyan űzik ezt, és nagytudásúak a vallások, mitológia, ezotéria, okkultizmus terén. Ha tényleg hülyeség lenne, akkor nem ásnák bele magukat a témába.
A hangpostára mondtak rá egy olyan szöveget, ami számomra nem ismert nyelven volt, nem hasonlított egyikre sem. (Talán valami holt nyelv?) De ahogy mondta, az a hangsúlyozás, az valami hátborzongató volt, kivert tőle a víz. És mondták előtte, hogy a telefonon majd vár valami.
De biztos, hogy sátánisták? Mert sajna nagyon sokan keverik a Wicca-t a sátánizmussal.
Áldás!
21-es vagyok. Nyugi nincs mitől tartanod legalábbis a hangrögzitővel kapcsolatban mert esélytelen, hogy átok legyen. Ennek két oka is van: 1.) Egy átokhoz nem kell semmit mormolni. 2.) Az átkozók nem szokták jelezni az átkozott felè a szándékukat, magyarúl nem mondják neked semmi módon az átkot. Ez inkább egy rossz vicc vagy félelem keltés. Ha mégis úgy érzed, hogy megátkoztak akkor írj nyugodtan. Nem mondom, hogy hibátlan, de tapasztalt wicca vagyok és szívesen segítek átok védelemben/levételben vagy bármi más boszorkánysággal kapcsolatos óhaj, sóhaj, panasz vagy csak szimpla érdeklődés esetén. (Jah és mielőtt valakit megrémit a dolog... nem vagyok ezotv-s, nem kérek semmiért pênzt :) )
Áldás!
Küldj rájuk áldást 1) te min. 10x kapodvissza 2) nem hat rád a rontásuk.
Kérdezted hogy kell tagadni, elég egyszerű: Csak hangosan kimondod hogy ez az átok rám nem hat, nem hagyom magam én erősebb vagyok ennél.
Egy gyenge átoknál ez hat . És önbizalmat is ad, a kimondott szonak nagy hatalma van ezt már biztos hallottad a lényeg az hogy nem gondolsz roszra hanem arra gondolsz hogy neked boldog életed van és nem szenvedsz hiányt.
Na, kérdező, hogy érzed magadat?
Látod, hogy semmi bajod... :)
Nyugi engem is megátkoztak már a sok lelki beteg, fogyatékos death metálos (elnézést metál előtt, én is imádom!) biztosan én még ki is gúnyoltam őket, de semmi.
Ezek lelki beteg emberek, akik ilyenekbe menekülnek bele mert a valóság nem fele meg nekik. Ha tényleg léteznének átkok, meg ilyenek (a lehetőséget fent tartom mert nem akarok vaskalapos lenni, meg szeretem a fantasy-t :D) már régen köztudatba lennének a tudósok ezerrel kutatnák a laborokban és megdőlne a materialista szemlélet ami jelenleg uralkodik a világban. Ha létezik is mágia az biztos nem ilyenek kezébe van, akik a saját kicsinyes vágyaik miatt, más embereket ijesztgetnek. (mert akkor már köztudatba lenne) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!