Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Sátánisták megátkoztak, mert...

Sátánisták megátkoztak, mert egyikük hiúságába gázoltam, és megharagudtak. Tényleg csak kamu az átok? 22F

Figyelt kérdés

Nem feketében járó tinikről van szó, hanem eléggé értelmes felnőtt emberekről (leszámítva, hogy ilyennel foglalkoznak), akik komolyan űzik ezt, és nagytudásúak a vallások, mitológia, ezotéria, okkultizmus terén. Ha tényleg hülyeség lenne, akkor nem ásnák bele magukat a témába.

A hangpostára mondtak rá egy olyan szöveget, ami számomra nem ismert nyelven volt, nem hasonlított egyikre sem. (Talán valami holt nyelv?) De ahogy mondta, az a hangsúlyozás, az valami hátborzongató volt, kivert tőle a víz. És mondták előtte, hogy a telefonon majd vár valami.

2014. dec. 23. 05:00
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Á, az túl fárasztó lenne, főleg ebben a hidegben nincs hozzá kedvem! :)
2014. dec. 23. 09:00
 12/27 anonim ***** válasza:
75%

Sátán = globális vallási propaganda

(kereszténység előtt különböző mitológiai alakok; pogányságban egyéb neveken is fut)

Eszköz: tudatmanipuláció, lelki terror.

Státusz: kemények, mint a kád széle.

Higgyen benne aki akar, de nem valami felemelő érzés.

Mások megfélemlítése nagyon csúnya, és beteg dolog!

2014. dec. 23. 09:06
 13/27 anonim ***** válasza:
Nem értem hogyan jutottál arra a következtetésre, hogy megátkoztak, mert hangpostán mormoltak valamilyen számodra ismeretlen szöveget? De az átokok amúgy se érnek valami sokat, csak a hiszékeny emberek számára, akik bele-kombinálnak mindenfélét. Én a helyedben nem is foglalkoznék ezzel, akik átkokat mormolnak, és másnak kívánják a rosszat eljátszák a csillám-tündért, csak maguknak tudnak vele ártani nem neked, de ez attól függ, hogy mennyire vagy hiszékeny, mennyire vagy fogékony erre a hülyeségre. Szerintem az lenne a teendőd, hogy letiltod azt a számot, vagy tiltsd le a magánszámokat, nehogy kedvük támadjon újra holt nyelven telefonálni, mert, ha rájönnek, hogy te milyen fogékony vagy erre ismételten zaklatni fognak.
2014. dec. 23. 09:40
 14/27 anonim ***** válasza:
21%

12-es:

"Sátán = globális vallási propaganda

(kereszténység előtt különböző mitológiai alakok; pogányságban egyéb neveken is fut)"

- Te melyik bolygón élsz Okoska? Mert Ez itt az lenne, ahol a csapból is keresztények és zsidók folynak! Éppen hogy az egyetlen vallás ami az Igazságot tanítaná, a sátánizmus van legjobban elnyomva!!

"Eszköz: tudatmanipuláció, lelki terror. "

- Ez is a kereszténységre vonatkozik inkább, mint a sátánizmusra. A Biblia nem szól másról, az Ószövetség tisztán lelki terror; az Újszöv. pedig tudatmanipuláció 100%-ban.

"Státusz: kemények, mint a kád széle. "

- Kik kemények? A sátánisták? Ha sokáig kell védekezned megedződsz tőle... Bár véleményem szerint az Inkvizíció sokkal keményebb volt és a középkori sátánisták ellen irányult; ezt is a keresztények intézték. Papok vezették a kínvallatásokat is.

"Higgyen benne aki akar, de nem valami felemelő érzés."

- Ebben is tévedsz, mert nincs felemelőbb érzés attól, mint amikor Sátán szeretettel átölel!!

"Mások megfélemlítése nagyon csúnya, és beteg dolog!"

- Az ellenséget sohasem szabad megfélemlíteni, mert akkor védekezik! Így értetted?? Akik így gondolkoznak, mint te, azok támadnak hátulról, ami cseppet sem becsületes dolog Sátán szerint, de a betegek, gyengék és a gyerekek kihasználása és bántalmazása sem.

Kérdezőnek: írd már meg nekem privátban mi történt pontosan. Mit mondtál vagy tettél, mert ok nélkül kétlem, hogy felnőtt sátánisták így reagáltak volna.

Tudod mit gondolok, őszintén? Hogy csak kamu az egész átkozás dolog, amit te találtál ki uszítás céljából!!

Szeretnék beszélni azokkal a sátánistákkal, legalább e-mailben.

Ha kiderül, hogy igaz amit írtál és ártatlan vagy, megmondom, hogy védheted meg magad tőlük!

2014. dec. 23. 10:02
 15/27 anonim ***** válasza:
48%

#14 Keresd meg a falkádat, és ugassátok a Holdat!

Rólam meg le lehet kopni te ősállat !!!!!!

2014. dec. 23. 10:05
 16/27 anonim ***** válasza:
90%

Szia!

Nincs miért aggódnod. Nagyon kevesen tudnak átkozni és telefonon keresztül nem működik :)

Viszont 10ből 10 ember képes magát elátkozni. Van is erre egy mondás. "Amint vetsz, úgy aratsz" A gondolat magvakat szét szórod, majd pedig később azt aratod.

Nagyon egyszerű példák: Csúnya vagyok, nekem semmi sem sikerül. Biztosan nem fog sikerülni, lehetetlen...stb

Szóval amit ők csináltak az csak móka, de ha te komolyan erre rápörögsz, akkor megteremted magadnak.

Ne félj tőlük, csak mosolyogj :) Hidd el, érinthetetlen leszel!

2014. dec. 23. 21:42
 17/27 anonim ***** válasza:
51%
kérem az it olvasó értelmes SPIRITUÁLIS SÁTÁNISTÁKAT ! hogy a béke érdekében és amiatt, mert a sátánista vallást lejárató sátánistáknak ne legyen igaza, hogy a sátáni vallás rossz, átkozzák vissza az elkövető Sátánistákat !
2014. dec. 23. 21:50
 18/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat, aki segített!

"Tudod mit gondolok, őszintén? Hogy csak kamu az egész átkozás dolog, amit te találtál ki uszítás céljából!!"

És abba belegondoltál-e, hogy ha mégis igaz a történet, akkor meghazudtolsz és vádaskodsz, ami nem biztos, hogy jólesik?! Ha meg van a sátánizmusnak másik ága is, vagy más elveket képviselő és értelmesebb követői, akkor őket nyilván nem kell egykalap alá venni azokkal, akik össze-vissza átkozódnak mérgükben. Vedd úgy, hogy akkor ezek nem igazi sátánisták voltak. De a történetem igaz.

2014. dec. 23. 22:03
 19/27 A kérdező kommentje:

Ja, és nem foglak téged a nyakukra küldeni, hogy aztán valami komoly bosszút találjanak ki. Vagy hogy akarsz velük beszélni, úgy, hogy nem említed meg ezt az esetet? (Ebből biztos rögtön tudnák, ki vagyok.)

Amúgy néztem azóta erről videókat, és találtam egy palit, akit Vitonak hívnak, bár lehet, hogy nem sátánista, de valami okkult mester vagy micsoda, na, ő pl azt mondta, hogy ha valaki elmegy hozzá azzal, hogy meghúzták a kocsiját véletlenül, de az illető nem hagyta ott a szélvédőn az elérhetőségét, akkor pénzért megátkozzák. Most akkor lehet, hogy ez valami komolytalanabb dolog, de a tévében is leadták.

2014. dec. 23. 22:11
 20/27 A kérdező kommentje:
Köszönök szépen minden privátot is! Kellemes ünnepeket mindenkinek!
2014. dec. 24. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!