Ma van az év leghosszabb éjszakája. Te is virrasztasz éjjel?
December 21-én, a téli napfordulókor van az év legrövidebb nappala és leghosszabb éjszakája. Régen ennek a dátumnak mágikus erőt tulajdonítottak, és számos hiedelem, hagyomány kötődik a napfordulóhoz
Ilyenkor nem szabad aludni, hogy el ne szalazd a szerencséd ! Én erről ma olvastam előszőr, nagyon fáradt vagyok, mert egész hétvégén játszottam, de akkor is fenntmaradok éjjel, már előkészítettem egy csomó energiaitalt meg kávét, kólát ha kellene. Holnap nincs suli, így persze majd nappal alszok. Te is virrasztasz ma?
Valakinek ég a keze alatt a billentyűzet nyomogatja a piros pacsit hogy törne ketté a keze karácsonykor ne tudja felrakni a díszeket se a csillagot ezt én mondom maga a gonoszság megtestesítőjének fia ixDé
#1-#12-#13 Te gyakran beszélgetsz magadban? Ez bezony nem vall egy bakra komolyan azt hittem, hogy egy rák vagy azok beszélnek magukba, egyébként én is bak vagyok, de nem ám az az átlagos fajta, hanem a háromszarú és még gyakorlatilag nem is születtem meg majdcsak 24 este addig pedig mindenféle bűncselekményt elkövethetek hiszen még nem születtem meg :P jóccakát mindenkinek kivéve annak a, annak a pirosat nyomogatosnak ixD
U.: még mindig fent vagyok már fárad a szemöldököm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!