Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Energia nyugtatása?

Energia nyugtatása?

Figyelt kérdés

Van egy energiablokkom amit elkezdtem kitisztítani (nem kicsi blokk, több hónap egy ilyet kitisztítani, aki ért hozzá az tudja). A problémám az, hogy túl gyorsan jön fel az energia a gyenge energiavezetékeim miatt és ez zavar a mindennapi életben. Erre keresek valami megoldást, hogy valami technikával lassítsam az energiák felfele áramlását. Ellazulás (pl: agykontroll) valahogy pont az ellenkező hatást éri el.

A válaszokat előre is köszönöm.

2014. dec. 16. 20:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha fel tudsz oldani egy blokkot, akkor valószínűleg az energiát szétoszlatni is tudod. Egy blokkban meg nincs annyi felhalmozódva, hogy az egész testedben elosztva terhelő legyen.
2014. dec. 16. 20:54
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet! Légzőgyakorlatokkal indult meg a tisztulás és mások is "rásegítettek" én nem nagyon értek ehhez. Szétoszlatás kicsit necc, mert ez is fél éve tisztul. Tényleg brutál blokk.
2014. dec. 16. 21:29
 3/13 Ozmium42 ***** válasza:
24%
2014. dec. 16. 21:40
 4/13 anonim ***** válasza:

Köszönjük Ozmium, kérlek, ha valamelyik másik szóról is találsz bejegyzést, feltétlenül linkeld, mert én magam még a google-t sem tudom kezelni, hogy ilyen oldalakra eljuthassak.

Kérdező, eleve nem értem miért fogtál neki valaminek, amihez nem értesz, és potenciálisan rosszul lehetsz tőle. Avagy ha mások segítettek, most miért nem hozzájuk fordulsz. Egyszerűen vezesd végig a főmeridiánokon a fölösleget, és ha még mindig feszít, akkor tovább a mellékcsatornákig. Amennyiben a blokk maga negatív információt tartalmazott, akkor valószínűleg nagyon rosszul leszel, de ha ennyire magadra hagytak, ennél nincs jobb ötletem.

2014. dec. 16. 22:05
 5/13 anonim ***** válasza:
48%

Hű! Óriási zavart érzek az elmédben ifjú Padavan!

1. az energia blokkot alapból nem tudod "kitisztítani" csak feloldani, kivéve ha az külső hatás eredményeként jött létre (pl. fekete mágia).

2.Az energiák nem tudnak elég gyorsan felfelé áramlani. AZ a jó a minél több áramlik felfelé minél gyorsabban. A gyomor csakránál aztán ez transzformálódik és sok mindenre használhatod.

Azt meg végképp nem tudom hova tenni hogy "gyengék az energiavezetékeid"... :))))

Felszínes és ezós tudásod van. Túl sokat kombinálsz! Ha van valami probléma, akkor az nem az, hogy túl gyorsan áramlanak felfelé az energiák!

2014. dec. 16. 23:44
 6/13 anonim ***** válasza:
72%
Te súlyosan megsérted a termodinamika főtételeit, kérlek távozz.
2014. dec. 17. 08:06
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ilyen sok az energiád, kösd rá magad az országos körvezetékre, sokat spórol az állam, ha nem kell megépíteni a Paks II-t!
2014. dec. 17. 13:54
 8/13 anonim ***** válasza:
:DD
2014. dec. 17. 15:22
 9/13 A kérdező kommentje:

Az alatt, hogy túl gyorsan jön fel az energia, azt értem, hogy a blokkból a szenny jön fel túl gyorsan. Tehát düh, harag, idegesség.

köszi az eddigi tippeket, szívesen fogadok újabb tanácsokat!

2014. dec. 17. 16:30
 10/13 anonim ***** válasza:

Azért halmozódtak fel ezek az érzelmek mert az elmúlt években visszafojtottad őket.

Feldolgozni annyit tesz mint átélni.

Azaz ha dühös vagy dühöng és tombolj! Persze olyan helyen ahol senki sem látja. Éld át és akkor fel tudod dolgozni.

2014. dec. 18. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!