él még az a lány, akit elátkoztak a vezető sátánisták?
Most bocsi de elolvastam ezt a kèrdèst ès.
:DDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDD
Kedves kérdező!
Lehetséges, hogy él, lehetséges, hogy nem. Elolvastam a lány által kitett kérdést, sok ellenvetést találtam abban, amit írt, lehet félelemből. Nyilván, ha él, akkor nagyon korlátozott emberi szabadsággal, ahogyan utalt is rá, mert az, amiket írt, erre utal. Megfenyítették, hogy finoman szólva hallgasson. Rengeteget lehet olvasni ilyenekről, úgyhogy nem is lepne meg.
8 legerősebb spirituális sátánista.
A spirituális sátánizmus fogalmára ha ránézel ellentmondást fedezel fel,ahogy a két szót amiből áll,egymás mellé illeszted. De kiválóan tükrözi a felekezet szellemiségét. Ha behatóbban bele tekintesz,meglátod hogy sok ezer éves,letisztult tanokból csipegették össze a spirituális irodalmukat,ezt megfűszerezték Sátánnal meg némi antiszemitizmussal,talán rasszizmussal is.
Na már most,nem nehéz belátni,hogy a spiritualitás nem egyeztethető össze a szélsőséges faji vagy politikai elvekkel. De hogy semmi ne maradjon ki a fősztjéből,az alapító Sátán személyét is bele keverte (szerintem hogy a fiatal korosztályt megfogja,de ez csak a saját véleményem.)
Ilyen ellentmondások talajára épített gyülekezet soha nem lehet autentikus.
Se nem spirituális,se nem sátánizmus,őrület a neve.
Gondolom,milyen -a spiritualitásban- magas szinteket elért vezetők lehetnek,ezek 8-an (bár nem igazán hinném hogy ezek léteznek).
Szerintem ez válasz a kérdésedre,ha nem is közvetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!