él még az a lány, akit elátkoztak a vezető sátánisták?
A közhiedelemmel ellentétben nem Sátán az, aki gyilkolja a embereket! Tehát, ha rajta múlik, akkor biztos vagyok benne, hogy él.
Nem tudom ki az a lány akiről kérdezel, de azt tudom, hogy vezető sátánista nem létezik.
Létezik Sátán; és léteznek sátánisták. De NINCS köztük közvetítő emberi személy. Vezetőréteg nem létezik a sátánizmusban. Sátán személyes kapcsolatban áll az őt követőkkel, és személyesen tanítja és vezeti őket; mindenkit az egyéniségének megfelelően.
Hogy értsd:
Ez kb. olyan, mintha a kereszténységben nem lennének papok, de még pápa sem; csak az Isten és a hívők.
"A közhiedelemmel ellentétben nem Sátán az, aki gyilkolja a embereket! "
Én sem ezt írtam, hanem a sátánisták.
"Én is írok néha privit, olyanoknak akik a fórumon aktívak, de mégsem írnak vissza. Szóval ez nem jelent semmit."
Éppenséggel jelent, mert mint olvashattad volna a lány kérdésében, rendszeres látogatója a fórumnak és gyakori kérdezője és éppen azon vesztek össze a sátánistákkal, hogy nem akart ezen változtatni a jövőben sem. Lehet már azért nem írt vissza, mert meghalt?
„De azt kevesen tudják, hogy maga a Biblia nem egy ősi szent irat, hanem ősi szentiratokból ollózták össze, hogy létrehozzák a katolicizmust és megszilárdítsák vele az a Constantinus korabeli hanyatló államhatalmat. „
-Ez eléggé igaz.
„A zsidók pl. nem is ismerik el szent könyvként a Bibliát pedig az ő írásaik alapján készült.”
-Akkor elismerik, ha az előnyükre szolgál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!