Hogyan zajlik a sátánista orgia?
Figyelt kérdés
Csinálnak ilyet egyáltalán?
Van szertartás előtte?
Hogyan zajlik?
Minden érdekel!
Hogyan lehet részt venni egy ilyenen?
Kipróbálnám.
18/L
2014. dec. 6. 23:22
21/26 anonim válasza:
Írj, aztán meglátjuk hol a helyed.
22/26 anonim válasza:
1, a lelked nem a tulajdonod. 2, azért olyan undorító részben a világ mert az emberek nem képesek felfogni, van ami jobb ha négy fal között marad, mint például a vágyad. Senkinek nem kéne az aberrált viselkedését kinyilvánítania(hidd el, ha valaki undorítóan beteges, akkor az én vagyok).
23/26 anonim válasza:
Lépj be közéjük, felavatásod után teljesjogú tag leszel.
Akkor kötelező jelleggel vehetsz részt és in natura megtapasztalod!
25/26 anonim válasza:
5: Az úrvacsora valóban szakrális kannibalizmus(ra történő emlékezés).
„Ha nem veszitek (magatokhoz) az én testemet és az én véremet, nem vagytok a tanítványaim.”
„az egyház bizniszét már immár 2000 éve a Sátán működteti.”
-Ebben is van valami.
18/L / kérdező:
Nem sok áldás lesz rajtad. A súlyát most még nem érzed, de eljön majd az idő, amikor érezni fogod.
26/26 anonim válasza:
Ilyen trükkökhöz kell folyamodnod hogy meg d ugasd magad? Igen rusnya lehetsz. Inkább menj el egy swinger klubba... Ott legalább nem vágja ki a szíved egy drogos barom aki az ördögnek hiszi magát éppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!