Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan zajlik a sátánista orgia?

Hogyan zajlik a sátánista orgia?

Figyelt kérdés

Csinálnak ilyet egyáltalán?

Van szertartás előtte?

Hogyan zajlik?

Minden érdekel!

Hogyan lehet részt venni egy ilyenen?

Kipróbálnám.

18/L

2014. dec. 6. 23:22
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Ez ellen sem lenne kifogásom ^^
2014. dec. 7. 00:46
 12/26 anonim ***** válasza:
Csak izgatott lány vagy? Elkötelezett az érzékiségben? Csak érdekel vagy feloldodnál egy ilyenben feltétel nélkül?
2014. dec. 7. 00:48
 13/26 A kérdező kommentje:

Elég izgatott vagyok. Jelenleg csak érdekel, minél többet szeretnék róla tudni. De teljes mértèkben el tudok képzelni egy ilyen helyzetet.

A fekete misék szertartása is érdekel. Tetszenek és vonzanak ezek a dolgok. :)

2014. dec. 7. 00:51
 14/26 anonim ***** válasza:
38%
Ilyet az illuminátusok és az egyház szokott rendezni, ők tudnak válaszolni, esetleg kérhetnéd a felvételedet közéjük vagy elmehetnél apácának.
2014. dec. 7. 01:07
 15/26 anonim ***** válasza:
46%

De inkább jobb ha elkerülöd az ilyesmit, Európa legnagyobb pedofil bűnözői folytattak többek között ilyesmit, amit a Marc Dutroux nevével fémjelzett belgiumi botrányban került napfényre.

https://www.youtube.com/watch?v=cLYDEI8xB0Q

és

[link]

és

[link]

és

[link]

Dutroux-ot egy magányos bűnözőnek akarták beállíttatni, miközben valójában egy nagy, politikusokból és a felső tízezerből kikerült pedofil illuminátus sátánista gyűrű állt mögötte.

Ez nem vicc, nem való poénnak.

2014. dec. 7. 01:26
 16/26 anonim ***** válasza:
Az, hogy a tested felajánlod, nem bír különösebb értékkel. Másod nincs? Tudod, hogy van.
2014. dec. 7. 01:30
 17/26 A kérdező kommentje:
Ha már részt veszek egy ilyenben amúgy is eladom a lelkem :)
2014. dec. 7. 01:33
 18/26 anonim ***** válasza:
Nem adod el senkinek, akik ilyent csinálnak, azok egész egyszerűen súlyos elmebetegek.
2014. dec. 7. 01:35
 19/26 A kérdező kommentje:
Nyilván elmebeteg vagyok, mert érdekel és nyitott vagyok rá. Szerintem ebben nincs semmi rossz. Miért fojtanám el a vágyaim? Az a nem egészséges, ha ezeket elnyomom magamban.
2014. dec. 7. 01:38
 20/26 anonim ***** válasza:

És mik most a vágyaid?

És mik lennének akkor, ha nem volna kereszténység?

Mert akárhogy is tagadja az egyház, Jézus és a Sátán egyaránt az ő édes gyereke.

Ha nem lenne az egyház, akkor is ez lenne a vágyad?

Kötve hiszem, hiszen akkor nem lenne ötletadód.

2014. dec. 7. 01:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!