Mi lehet ez? Démoni jelkép? Esetleg más rossz?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőm a plédjét egész nyáron barátjánál tartotta, de nem használták, csak összehajtva le volt téve a kanapéra. Soha nem pakolták el onnan. Aztán 2 hónappal később takarózni akartak vele és egy érdekes jel volt rajta: egy szabályos háromszög, körülötte kör. A plédet kimosták, de a jel újra előjött. Másodszori kimosásra eltűnt. Mi lehet ez? Valami, amitől félni kellene? Én eléggé megijedtem, főleg azok után, hogy hangokat hallanak éjszaka egy ideje uabban az időpontban a lakásban. Valaki hozzáértő tud segíteni?2014. dec. 4. 22:07
11/16 A kérdező kommentje:
Saját pléd, nem kollégiumi.
2014. dec. 5. 09:49
12/16 anonim válasza:
Először nem ártana megvizsgálni, hogy ezen összehajtott állapotában nem keletkezhetett e a pléden ilyen hajtás, vagy benyomódás, esetleg nem raktak e rá valamikor forró tárgyat, vagy ilyesmi. Azután jöhet az értelmezés. A hangoknak valószinüleg semmi közük sincsen a jelhez, de azért nem ártana tudni azt sem, hogy milyen jellegü hangokról van szó, és nem e okozhatja valami "természetes" dolog.
13/16 A kérdező kommentje:
Ezeket sajnos nem tudom, de az elmondása szerint nem pakolták el onnan, nem hajtották szét...de ettől függetlenül tehettek rá bármit...csak a külsején nem volt semmi, csak belül, ezért fura. De második mosásra eltűnt és ezért gondolom, hogy ha valami természetfeletti dolog lenne, nem tűnt volna el. A hangok pedig szekrénytologatásnak tűnnek, bár bármi lehet.
2014. dec. 5. 20:59
14/16 anonim válasza:
Az elmondásod alapján nem tünik kisértetjelenségnek, bár semmi konkrétumot nem irtál. Látni kéne a helyszint, igy nehéz.
15/16 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm szépen a választ! :)
2014. dec. 5. 21:05
16/16 anonim válasza:
A szekrenytologatasnak is van magyarazata. Mikor pesten laktam volt 1-2 olyan szomszed aki nem emelte fel a szeket es egesz nap (volt hogy este is) olyan hangokat hallottunk mintha az osszes lakasban atrendeznek a butorokat. Hiaba volt a lakas regi gangos berhaz. Ugyan ugy lehetett hallani mindent mint egy sima panel blokkban. Sajnos a falak tul jol vezetik ezeket a hangokat, es sose fog kiderulni, hogy hanyadik hazbol jonnek a zajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!