Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Az, hogy gyakran elromlik...

Az, hogy gyakran elromlik valami és nem találjuk meg a dolgainkat, pont amikor keressük lehet Isten büntetése?

Figyelt kérdés

Te is észrevetted már azt, hogy amikor nem keresel valamit állandóan a kezed ügyébe akad, ha mást keresel, de amikor keresed sosesincs meg. Mindíg elromlik valami, amikor már jól érezzük magunk. Szerintem ennyi véletlen egybeesés nem létezik ! Ez valamitermészetfeletti oka van.

Lehet Isten büntetése az ősbűn miatt ? Hiszen a Bibliába benne van, hogy életed minden napján ilyenekben fogsz szenvedni. Az is lehet, hogy már paranormális jelenségek váltják ki pl démonok?

2014. dec. 1. 18:31
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
74%
De van ennyi véletlen. Ez kaotikus. Valami vagy elromlik vagy nem. 50-50%, na akkor elég nagy az esély erre vagy sem? Random torteneseknek adsz utólag jelentést ami teljesen normális hogy úgy történik ahogy. Nincs Isten se. Sem főbűn sem egyéb hasonló suletlenseg sem.
2021. júl. 18. 22:58
 22/31 anonim ***** válasza:
22%

Isten nem létezik. A Biblia félreértelmezés, a kereszténység hazugság.

Ha eltűnik valamim nagyon erősen rá koncentrálok, felfestem a képzeletbeli vászonra, gondolatban.

Először azt érzem, hogy a szobában van-e. Ha igen rögtön elkezdem keresni.

Ha nem érzem a tárgy jelenlétét neki sem állok.

Sokszor előfordul, hogy egy random helyen elkezdem keresni és ott van.

Idegesít, amikor eltűnik valami (legutóbb egy sim kártya). Kerestem, de idegesen. Még a porszívó zsákot is átnéztem. A párom is idegelt.

Feladtuk. Megnyugodtam.

Erre odamentem az éjjeli szekrényhez, meg akartam nézni alatta és ahogy lepakoltam róla, kicsúszott a papírok közül.

2021. aug. 22. 11:33
 23/31 anonim ***** válasza:
86%

A tudattalan agy soha nem felejt.

Ha adsz neki lehetőséget, vagy pedig meg tudod kérdezni, akkor elmondja neked, hogy láttad utoljára a dolgokat.

2021. aug. 22. 13:53
 24/31 anonim ***** válasza:
43%

"Isten nem létezik. A Biblia félreértelmezés, a kereszténység hazugság."

Ezt mire alapozod? Valami jenki tudós böfögésére? :)

2021. szept. 7. 12:54
 25/31 anonim ***** válasza:
30%

Én trehányságnak hívom meg rendetlenségnek.

De igen veheted annak....

Isten büntetése, mert nincs rendben az életed.

2021. okt. 13. 09:16
 26/31 anonim ***** válasza:
73%

21 - csúcs a matematikai valószínűség számításod 😀

2 lehetőség van, tehát 50%. Akkor az is 50%, hogy nyerek holnap a lottòn, mert vagy igen, vagy nem.

2021. okt. 13. 12:39
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Kedvencem a cipőfűző esete:

Indulok valahova. Ki van számolva az út ideje, pontban oda fogok érni, jó vagoyk.

Veszem a cipőmet, meghúzom a fűzőt és.. elszakad a cipőfűző.

Ha újat fűzök be, elkések, szóval áthuzalozom nagjyából és elindulok úgy. Persze nem fogja a lábamat, szóval mindne lépésnél kijön a sarkam a cipőből.

Emiatt lassabban megyek. Látom a buszt, amit kinéztem, d emivel lassabban megyek, még nem értem a megállóhoz. De ha futni kezdek, lerepül a cipő a lábamról. Úgyhogy inkább hagyom, hogy elmenjen a busz.

És emiatt elkések, és még körülményeskedek is a cipőm miatt.:D

Ugyanakkor... mikor máskor szakadna el a cipőfűző, mint amikor meghúzod?

De ugyanígy... mikor máskor jelezné a nyomtató, hogy nincs benne tinta, mint amikor noymtatni akarsz? Nézegetted már a nyomtató státuszjelzését akkor, amikor nem akarsz nyomtatni? Nem? Nem is értem, pedig biztos jó időtöltés... janem:D

De számomra a cipőfűző a királya a "minden akkor romlik el amikor kellene" kijelentéseknek, és egyúttal megcáfolhatatlan és legértelmezhetőbb magyarázata is a jelenségnek.

Az meg, hogy a zseni kupiban él... Meg hogy csak a lusták tartanak mindent a helyükön... Hát nem tudom, én általában elpakolni vagyok lusta dolgokat, nem elővenni.

Én inkább úgy mondanám, hogy akinek semmi dolga, az ráér keresgélni a rendetlenségben.

2022. máj. 21. 17:29
 28/31 anonim ***** válasza:
90%
Gondolod, hogy Isten ráér pont a te bosszantásoddal foglalkozni?
2022. okt. 1. 21:26
 29/31 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam, hogy ez lehet a karma: ok és okozat része vagy ha szimulációban élünk így akar motiválni az MI valamire?
2023. febr. 28. 18:21
 30/31 anonim ***** válasza:
37%
Menj el szemészhez... lehet csőlátásod van, ezért nem találod a dolgaidat.
2023. febr. 28. 22:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!