Az, hogy gyakran elromlik valami és nem találjuk meg a dolgainkat, pont amikor keressük lehet Isten büntetése?
Te is észrevetted már azt, hogy amikor nem keresel valamit állandóan a kezed ügyébe akad, ha mást keresel, de amikor keresed sosesincs meg. Mindíg elromlik valami, amikor már jól érezzük magunk. Szerintem ennyi véletlen egybeesés nem létezik ! Ez valamitermészetfeletti oka van.
Lehet Isten büntetése az ősbűn miatt ? Hiszen a Bibliába benne van, hogy életed minden napján ilyenekben fogsz szenvedni. Az is lehet, hogy már paranormális jelenségek váltják ki pl démonok?
Isten nem létezik. A Biblia félreértelmezés, a kereszténység hazugság.
Ha eltűnik valamim nagyon erősen rá koncentrálok, felfestem a képzeletbeli vászonra, gondolatban.
Először azt érzem, hogy a szobában van-e. Ha igen rögtön elkezdem keresni.
Ha nem érzem a tárgy jelenlétét neki sem állok.
Sokszor előfordul, hogy egy random helyen elkezdem keresni és ott van.
Idegesít, amikor eltűnik valami (legutóbb egy sim kártya). Kerestem, de idegesen. Még a porszívó zsákot is átnéztem. A párom is idegelt.
Feladtuk. Megnyugodtam.
Erre odamentem az éjjeli szekrényhez, meg akartam nézni alatta és ahogy lepakoltam róla, kicsúszott a papírok közül.
A tudattalan agy soha nem felejt.
Ha adsz neki lehetőséget, vagy pedig meg tudod kérdezni, akkor elmondja neked, hogy láttad utoljára a dolgokat.
"Isten nem létezik. A Biblia félreértelmezés, a kereszténység hazugság."
Ezt mire alapozod? Valami jenki tudós böfögésére? :)
Én trehányságnak hívom meg rendetlenségnek.
De igen veheted annak....
Isten büntetése, mert nincs rendben az életed.
21 - csúcs a matematikai valószínűség számításod 😀
2 lehetőség van, tehát 50%. Akkor az is 50%, hogy nyerek holnap a lottòn, mert vagy igen, vagy nem.
Kedvencem a cipőfűző esete:
Indulok valahova. Ki van számolva az út ideje, pontban oda fogok érni, jó vagoyk.
Veszem a cipőmet, meghúzom a fűzőt és.. elszakad a cipőfűző.
Ha újat fűzök be, elkések, szóval áthuzalozom nagjyából és elindulok úgy. Persze nem fogja a lábamat, szóval mindne lépésnél kijön a sarkam a cipőből.
Emiatt lassabban megyek. Látom a buszt, amit kinéztem, d emivel lassabban megyek, még nem értem a megállóhoz. De ha futni kezdek, lerepül a cipő a lábamról. Úgyhogy inkább hagyom, hogy elmenjen a busz.
És emiatt elkések, és még körülményeskedek is a cipőm miatt.:D
Ugyanakkor... mikor máskor szakadna el a cipőfűző, mint amikor meghúzod?
De ugyanígy... mikor máskor jelezné a nyomtató, hogy nincs benne tinta, mint amikor noymtatni akarsz? Nézegetted már a nyomtató státuszjelzését akkor, amikor nem akarsz nyomtatni? Nem? Nem is értem, pedig biztos jó időtöltés... janem:D
De számomra a cipőfűző a királya a "minden akkor romlik el amikor kellene" kijelentéseknek, és egyúttal megcáfolhatatlan és legértelmezhetőbb magyarázata is a jelenségnek.
Az meg, hogy a zseni kupiban él... Meg hogy csak a lusták tartanak mindent a helyükön... Hát nem tudom, én általában elpakolni vagyok lusta dolgokat, nem elővenni.
Én inkább úgy mondanám, hogy akinek semmi dolga, az ráér keresgélni a rendetlenségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!