Gospel:
"Mindez csak a démonok hazugsága, ők ugyanis képtelenek igazat mondani. Már csak azért sem létezhet féldémon, mert a démon - nem lévén fizikai teste - nem tud nemzeni."
Szerintem pedig te hazudsz nem a Démonok. Ugyanis az általad emlegetett biblia szerint igenis Léteztek féldémonok, Sátán és a Démonjai képesek földi nőkkel szexuális kapcsolatra, és utódok nemzésére is.
Lásd: nefilimek!
Szerintem előbb próbáld ki, utána írkálj!
Kedves nevét nem vállaló kommentelő!
Szerintem, mielőtt hazugsággal vádaskodsz, tájékozodj! Mutasd már meg nekem akármilyen Bibliában, hogy hol nemzett démon nefilimet! Amiről te beszélsz, azt a Sátánnal lázadó bukott angyalok követték el. Nekik semmi közük a démonokhoz. Sehol sem olvasható velük összefüggésben a daimon vagy daimonion szó. A gonosz angyaloknak van saját testük, a démonoknak nincs - ezért szállnak meg embereket, sokszor azok tudtán kívül. Olvasd az Újszövetséget, és számold össze, hány démont űzött ki Jézus ill. a tanítványok... A Szent Szellem hozzon megvilágosodást az életedbe!
Démonok csak a mesékben léteznek.
A mikulás se létezik, meg a fogtündér se, csak hogy egyszerre érjenek a csalódások.
Amennyiben a Nefilimeket annak tekinthetjük igen.
"Kedves nevét nem vállaló kommentelő!
Szerintem, mielőtt hazugsággal vádaskodsz, tájékozodj! Mutasd már meg nekem akármilyen Bibliában, hogy hol nemzett démon nefilimet! Amiről te beszélsz, azt a Sátánnal lázadó bukott angyalok követték el. Nekik semmi közük a démonokhoz."
Gospelnek!
Ha nem tudnád, a "bukott angyal" és a "démon" kifejezésbeli, de nem tartalmi különbség csupán! Azaz ugyanazt jelenti.
A démonoknak van testük, nincs szükségük emberekre ahhoz, hogy megjelenjenek bárkinek is.
Apropó, szerintem neked kellene tájékozódni még a témában.
Sátán és a Démonok vezéreljenek az utadon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!