Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Léteznek olyanok, hogy féldémo...

KisDabis kérdése:

Léteznek olyanok, hogy féldémonok?

Figyelt kérdés

2014. nov. 9. 15:14
1 2 3 4
 21/31 Tom Benko ***** válasza:
Nem, nem léteznek. Egész démonok sem.
2014. nov. 12. 07:07
 22/31 anonim ***** válasza:

Gospel:

"Mindez csak a démonok hazugsága, ők ugyanis képtelenek igazat mondani. Már csak azért sem létezhet féldémon, mert a démon - nem lévén fizikai teste - nem tud nemzeni."

Szerintem pedig te hazudsz nem a Démonok. Ugyanis az általad emlegetett biblia szerint igenis Léteztek féldémonok, Sátán és a Démonjai képesek földi nőkkel szexuális kapcsolatra, és utódok nemzésére is.

Lásd: nefilimek!

Szerintem előbb próbáld ki, utána írkálj!

2014. nov. 13. 20:35
 23/31 Missi_Key ***** válasza:
fél démon, fél mi? ember? vagy pl úgy érted h démontanítvány?..
2014. nov. 13. 22:32
 24/31 Gospel válasza:

Kedves nevét nem vállaló kommentelő!

Szerintem, mielőtt hazugsággal vádaskodsz, tájékozodj! Mutasd már meg nekem akármilyen Bibliában, hogy hol nemzett démon nefilimet! Amiről te beszélsz, azt a Sátánnal lázadó bukott angyalok követték el. Nekik semmi közük a démonokhoz. Sehol sem olvasható velük összefüggésben a daimon vagy daimonion szó. A gonosz angyaloknak van saját testük, a démonoknak nincs - ezért szállnak meg embereket, sokszor azok tudtán kívül. Olvasd az Újszövetséget, és számold össze, hány démont űzött ki Jézus ill. a tanítványok... A Szent Szellem hozzon megvilágosodást az életedbe!

2014. nov. 13. 22:52
 25/31 Gospel válasza:
#22! Sok mindent elárul rólad, hogy nagy betűvel írod a démont, de kicsivel a Bibliát. Ráadásul vádolsz... tudod, hogy ki a vádló, ugye? De tudod: „nincsen immár kárhoztatásuk azoknak, akik a Krisztus Jézusban vannak...” Ámen! A démonok pedig igenis képtelenek igazat mondani. Az a taktikájuk, hogy a Bibliára hivatkozva próbálják alátámasztani a mondandójukat, félremagyarázva Isten Igéjét.
2014. nov. 13. 22:58
 26/31 anonim válasza:
82%

Démonok csak a mesékben léteznek.

A mikulás se létezik, meg a fogtündér se, csak hogy egyszerre érjenek a csalódások.

2014. nov. 13. 23:19
 27/31 Tóti Katalin válasza:
81%
Bocs, itt sok - finoman fogalmazok - bugyutaságot olvasni, de ettől a féldémon kérdéstől a korai középkorba kerültem. Még nem is csak a 17. századba, mert akkor már felcsillant az ész, a felvilágosodás! Amikor az emberiség előtt lassan feltárul a Világegyetem rejtelme, hogyan hiheti bárki is, hogy léteznek démonok?! Emberek léteznek, köztük pszichopaták, szociopaták, számos elmekórtani eset. Az ő viselkedésük felel meg a babonás idők démoni jelzőjének.
2014. nov. 14. 15:03
 28/31 anonim ***** válasza:

Amennyiben a Nefilimeket annak tekinthetjük igen.

[link]

2014. nov. 17. 14:03
 29/31 anonim ***** válasza:

"Kedves nevét nem vállaló kommentelő!

Szerintem, mielőtt hazugsággal vádaskodsz, tájékozodj! Mutasd már meg nekem akármilyen Bibliában, hogy hol nemzett démon nefilimet! Amiről te beszélsz, azt a Sátánnal lázadó bukott angyalok követték el. Nekik semmi közük a démonokhoz."

Gospelnek!

Ha nem tudnád, a "bukott angyal" és a "démon" kifejezésbeli, de nem tartalmi különbség csupán! Azaz ugyanazt jelenti.

A démonoknak van testük, nincs szükségük emberekre ahhoz, hogy megjelenjenek bárkinek is.

Apropó, szerintem neked kellene tájékozódni még a témában.

Sátán és a Démonok vezéreljenek az utadon!

2014. nov. 17. 14:41
 30/31 >>|BEAN|<< válasza:
Nojjetek fel. Kiskorodban meseket jallhattal de remelem a feldemonaid mellett a csipkerozsikat nem keresed. Vagy epp a het torpet. Eljetek normalis eletet es ne agymosottak legyetek kerlek.
2014. nov. 27. 23:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!