Honnan tudom meg hogy ez hanyadik foldi eletem?
11 Mennék én szívesen, ha nem lennék gipszbe, de sajnos nem mehetek sehová egy ideje a négy fal között gubbasztok, azt sem tudom, hogy reggel van vagy este :D
-Beírod a gúgliba.
-És azzal mit ér el? A gúgyle honnan tudja, hogy a szőke nevű ciklon felhasználó ki volt az előző életében?
"Az ember mindig újjászületik a választott testben és minden életében mindig valami újat tanul. "
honnan veszed ezeket ki mondta neked ezt? Ha az ember valóban testet választ magának, akkor miért nincs annyi sok ember megelégedve saját magával?
" Összeszámolni nem lehet, mert lehet, hogy több ezer életed volt már. És még több ezer lesz hátra, de még annál is több. :)"
Na ezeket is honnan szeded?
"Pontosan eggyel több, mint az előző.
Lesz még néhány, de majd mindig ezzel a képlettel kell számolni.
De vedd figyelembe, hogy Földi életen kívül, lehet még más bolygókon is életed. Ott más számrendszerrel kell majd számolni."
Ezt csak te hiszed, mert ezt akarod hinni.
"Beírod a gúgliba."
Nem, nem, Lucifer, az ilyet gyakorikérdések.hu-n kell megkérdezni, mert itt vannak azok, akik tudják.
Egyébként a válasz kézenfekvő: nincs reinkarnáció, egy életed van összesen.
Emőke nagy máler lehet...
az előző életeknek meg van az a varázsa hogy tök mind1 mit mond nem lehet megcáfolni viszont annyit kér érte amennyit csak ki tud ügyesedni a hiszékeny kuncsaft zsebéből!
Ciklon te előző életedben hímivarsejt voltál a csiklón
Üdv.: Emőke néni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!