Honnan tudom meg hogy ez hanyadik foldi eletem?
Kimész egy lucerna földre, és elkezded letépkedni a lucernákat.
Amikor az első négylevelűt megtalálod,akkor számold össze,hogy előtte mennyi 3levelűt szedtél le, azok az előző életeid, és a négylevelű jelképezi a mostanit.
Ez az első és utolsó alkalom, hogy megengedtem neked, hogy reinkarnálodj, t-te ostoba halandó! Ma éjjel eljövök érted és eljő az utolsó nap számodra, jaj annak, aki szembeszegül a halálisten akaratával.
Üdv: a halálisten
Az ember mindig újjászületik a választott testben és minden életében mindig valami újat tanul.
Összeszámolni nem lehet, mert lehet, hogy több ezer életed volt már. És még több ezer lesz hátra, de még annál is több. :)
Pontosan eggyel több, mint az előző.
Lesz még néhány, de majd mindig ezzel a képlettel kell számolni.
De vedd figyelembe, hogy Földi életen kívül, lehet még más bolygókon is életed. Ott más számrendszerrel kell majd számolni.
A Halálistennek:Menj és tanulj mindig itt kotlasz!
Üdv.:Az Alvilágisten
Ezen én is sokat gondolkozok, de igazából szerintem sehonnan nem tudhatod meg biztosan. Vannak, akik emlékeznek előző életükre, nálam is volt már olyan hogy olyan helyre mentem ahol azelőtt még soha nem voltam, mégis tudtam mindent, mi merre van.
Vannak, akik ezzel foglalkoznak, életutazáson vezetnek végig, de szerintem ez csak pénzkidobás. Úgyhogy szerintem csak élvezd ezt az életed!
- A Halálistennek:Menj és tanulj mindig itt kotlasz!
- De-dehát unatkozom be van törve a fejem és gipszbe van az egyik karom, nem tudom mit csinálhatnék azonkívül, hogy netezek cseszétek meg. Hát ennyi öröme se lehet egy begipszelt halálistennek? És még tetejében ott lebeg a fejem fölött az internetadó, amikor éppen nem állok jól anyagilag :D Azzal pedig sokat értek el, hogy lepontoztok, ha akarnám már 100%-on lennék ;) ) A kérdező tényleg egy szőke ciklon, merthogy a reinkarnáció nem létezik ezis a gyenge elméjüek eledelle, ha akarjátok eljátszhatom a professzort is nem nagy feladat titeket megcáfolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!