Ne csinálj ilyeneket, mert egy biztos hatása van: visszaüt, te kapod.
2014. okt. 7. 15:17
4/14 anonim válasza:
2-ben látható, ez sokakban felmerül.. érdekes, hogy a fehér mágiáról annyira nem kérdezősködnek. Annak a másik neve : tanulás, gyakorlás. pl.: Az, aki naponta 5 órát gyakorol a hangszerén- mágikus erejű képességekkel fog rendelkezni. Ez fehér mágia- mert mindenkinek és az egész világnak jó hogy ilyen történik.
2014. okt. 7. 15:56
5/14 anonim válasza:
NEM! - és átkozni való az, aki megteszi!
Ha azt írnád, hogy segíteni akarsz másokon, ezért érdekel a mágia, még talán meg is érteném. Ám te az ártót akarod gyakorolni.
Meggondoltam magam, egy gyakorlatot mégis elárulok.
Kapcsolj be egy villanyrezsót és amikor már legalább meggypiros a platnija, meztelen s@ggel ülj rá és hangosan mondd el háromszor, mit kívánsz! Meglátod, mestere leszel a fekete-mágiának!
.
"... hanem egyéb más.."
Ez a "meg ilyenek"-kel együtt fogalmazási készség hiánya.
2014. okt. 7. 16:08
6/14 anonim válasza:
Fogd a mágiát és dugd jó alaposan a fenekedbe.
Bár a legtöbb helyen elég sötét van, ahol az ötlet keletkezett.
2014. okt. 7. 18:42
7/14 anonim válasza:
Nem átok, akkor mi kéne? Szerelmi kötés? Meg tudod egyáltalán indokolni, minek ez neked?
2014. okt. 7. 19:54
8/14 A kérdező kommentje:
Köszi, az értelmeseknek, de a 7 válaszból kb. 2 értelmes válasz érkezett, nem értelmes alatt haszontalant értek, ugyanis direkt mondtam, HOGY NEM MEGRONTANI VAGY ELÁTKOZNI AKAROK VALAKIT!!! Egy gyerek írta is, hogy az átok visszajön rám... DE PONT EZÉRT MONDTAM HOGY NEM MEGRONTANI VAGY ELÁTKOZNI AKAROK VALAKIT!!!
2014. okt. 8. 15:07
9/14 Ozmium42 válasza:
Nyilván a két hasznos válaszból az enyém az egyik. Ez meg a másik hasznos válaszom, úgyhogy most már 3/8 az arány.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!