Ti hisztek a Tisztán Érzőkben?
Figyelt kérdés
Jósok, tisztán látók, stb.
Csakmert annak érzem magamat, közben meg próbálom magamnak bemagyarázni, hogy olyan nincs, ez csak humbug..
2014. szept. 30. 16:06
1/10 Ozmium42 válasza:
Nem. Mit érzel egyébként? Mit látsz tisztán?
2/10 A kérdező kommentje:
Érzéseket. Érzelmeket. Jellemeket. Rezgéseket... embereket.
2014. szept. 30. 16:23
4/10 A kérdező kommentje:
Lehet jó megérzéseknek is nevezni, amiket megérzek, és nem is szoktam figyelni erre... legalább is vagy 3 éve, nem sokkal, miután fölfedeztem, úgy döntöttem többé nem foglalkozom vele. De a napokban valahogy ismép eszembe jutott.
2014. szept. 30. 16:29
5/10 Legoman válasza:
Minden ember lehet jós és tisztán látó, hisz csak a megérzéseidre kell hallgatni, ilyen téren.
6/10 anonim válasza:
Hiszek a tisztánlátókban, tisztán hallókban és hasonló dolgokban. Viszont nem hiszem, hogy te az lennél.
Azért ahhoz jóval magasabb szellemi fejlettség kell, hogy valaki ilyen "szintre" eljusson.
7/10 anonim válasza:
ebben nem hinni kell
vagy van vagy nincs, ez a két lehetőség van
8/10 anonim válasza:
Lehet, hogy csak jó emberismeretről van szó.Olyanban egyébként nem hiszek, hogy valaki csak tisztán látó, vagy halló, vagy érző.Ezek a képességek nem külön-külön szoktak meglenni az emberekben.Akiben megvan az egyik, megvan a másik is, csak még lehet hogy nem volt módod tapasztalni.Oda kell figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!