Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha valaki rúnákkal akar...

Ha valaki rúnákkal akar foglalkozni azt hogyan kell elkezdeni? Melyik típusú rúnákkal érdemesebb foglalkozni? Valaki küldene egy átfogóbb leíró oldalt?

Figyelt kérdés
Olyan oldalra gondolok, ahol minden fontos dolgot leírna: különböző használati módokat, saját készlet megfelelő elkészítését, stb.
2014. szept. 11. 21:32
 1/7 anonim ***** válasza:
2014. szept. 11. 22:07
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Magyarban nincs véletlenül(kicsit bajban vok az angollal)

2014. szept. 11. 22:09
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
szerintem ne erőltesd, kell hozzá legalább 1 alap intelligencia.
2014. szept. 12. 00:05
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

A székely ("magyar") rovásírással már tisztában vagy?

.

"...saját készlet megfelelő elkészítését..."

Hogyan tudnád sajátod elkészíteni, ha itt kérdezed, hogyan kell sajátot elkészíteni?

2014. szept. 12. 05:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Elkészítési technikára gondoltam, hogy az elkészítésnek milyen szabályai vannak?
2014. szept. 12. 07:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Fenyőfa apró kockákra felrajzoltam a jeleket és bele égettem . 100-as szöget fogóba fogtam és a gáz lángba tartottam izzásig. Némi ügyességet kíván. Azért rajzoltam elő még bele is karcoltam , majd utána bele égettem
2014. szept. 12. 07:51
 7/7 anonim ***** válasza:
2014. szept. 12. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!