Ha valaki rúnákkal akar foglalkozni azt hogyan kell elkezdeni? Melyik típusú rúnákkal érdemesebb foglalkozni? Valaki küldene egy átfogóbb leíró oldalt?
Figyelt kérdés
Olyan oldalra gondolok, ahol minden fontos dolgot leírna: különböző használati módokat, saját készlet megfelelő elkészítését, stb.2014. szept. 11. 21:32
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Magyarban nincs véletlenül(kicsit bajban vok az angollal)
2014. szept. 11. 22:09
3/7 anonim válasza:
szerintem ne erőltesd, kell hozzá legalább 1 alap intelligencia.
4/7 anonim válasza:
A székely ("magyar") rovásírással már tisztában vagy?
.
"...saját készlet megfelelő elkészítését..."
Hogyan tudnád sajátod elkészíteni, ha itt kérdezed, hogyan kell sajátot elkészíteni?
5/7 A kérdező kommentje:
Elkészítési technikára gondoltam, hogy az elkészítésnek milyen szabályai vannak?
2014. szept. 12. 07:30
6/7 anonim válasza:
Fenyőfa apró kockákra felrajzoltam a jeleket és bele égettem . 100-as szöget fogóba fogtam és a gáz lángba tartottam izzásig. Némi ügyességet kíván. Azért rajzoltam elő még bele is karcoltam , majd utána bele égettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!