Ădv! Valaki lenne tanitom a pyrokinezis vagy az elektrokibezis teren?
Figyelt kérdés
Teljesen mindegy hogy melyik mert ha az egyiket tudom (mar ha van hozza erzekem) akkor a masik elsajatitasa konyebb lenne...
Irjatok privibe is nyugodtan jah es legyszives aki trollkodni akarna az most ne itt uzzon poent!
2014. szept. 5. 19:53
1/13 anonim válasza:
Ha feltételezzük, hogy létezik pirokinézis, az akkor sem a tanulás első lépcsőfoka. Ha az előtte lévő, igencsak hosszú és megterhelő úton nem vagy túl, akkor semmi értelme. Még utána sincs rá semmiféle garancia, hogy te ezt akár kicsit is el tudod sajátítani.
2/13 A kérdező kommentje:
Tudom hogy hogy mukodik a folyamat ezt igy ide nem irnam le de nekem az kene hogy valaki segitsen ebben
2014. szept. 5. 20:05
3/13 anonim válasza:
Oké, akkor kérlek, írd le nekem hogy működik.
4/13 A kérdező kommentje:
Ezt nem lehet csak ugy atadni en ezt a tudast csaladon belulrol tudom....
Ugye ezt te sem gondoltad komolyan?
2014. szept. 5. 20:14
5/13 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy hallottam a családodról. Hogy hívnak? Elég a családnév.
6/13 A kérdező kommentje:
Na de most komolyan valaki normalis valaszt?
2014. szept. 5. 21:46
7/13 anonim válasza:
vigyázz spontán be ne gyulladj, és itt nekem porrá válasz még azelőtt, hogy leírnád, mi ez az egész!
milyen családról beszél?
8/13 anonim válasza:
Ó én tudom a nevét Piromán Pista..csak fel ne gyulladjak amiért elárultam :S
9/13 anonim válasza:
Szerintem nem itt kéne keresned.. A Felmenőid közt nincs, aki segítene? Mert, ha bármelyik képességgel rendelkezik akkor korban is szépet élhetett meg..
10/13 anonim válasza:
Hogyan lehet az, hogy a pyrokinezisre a google csak hulladék oldalakat ad, semmi komolyat? Elektrokibezisre kizárólag ezt a kérdést, de elektrolízissel sem jutok előbbre. Csupa idióta, hagymázós képzelgések. Tiszta zárt osztály.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!