Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerelmi kötést csináltam...

Szerelmi kötést csináltam magam, megszívtam?

Figyelt kérdés
Össze is jött,de már nem akarom....megváltoztak a körülmények,kiábrándultam,de ő meg megőrül értem....egyik napról a másikra megváltozott......mit tegyek?Hogy oldjam fel?
2014. aug. 10. 17:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki, hogy ilyen izé hülye kötést csináltál, és máris kiábrándul.
2014. aug. 11. 06:26
 12/13 anonim ***** válasza:

mindenképp fehér gyertya használata ajánlott

kell hozzá egy tálca is

írd fel a te teljes neved és az ő teljes nevét egymás alá, egy fecnire, a fecnit szakítsd ketté úgy hogy a te neved és az ő neve is külön elszakított részen legyen. így lesz két fecnid, ezt a kettőt csavard bele a abba a papírba, amelyre a varázsigét írtad és amelyet elégetsz ezután erősen koncentrálj a szabadságra, a kötés feloldására, a szakadásra

utána gyújtsd meg a gyertyát aztán a gyertyával az összehajtott papírt és benne a fecniket és mondogasd az igét egészen addig amíg le nem ég a tálcára, amire majd leteszed az égő papírt ha már elérni az ujjaidat, hogy ne égesd meg magad. ott hagyd leégni és még akkor is mondogasd, ha kialszik a tűz és füstöl, várd meg míg teljesen leég

ha teljesen leég, nincs már füst sem akkor vidd ki az udvarra és hagyd, hogy a szél belekapjon és elvigye, szerteszórja a hamvakat a levegőben

Libera animam meum

Libera anumam tuam

Libera animas nostras

Spiritu et mente nostra carere

Tonde ligare

Volemus

Fac nos liberamit

Nos patet

Nos liberi sumus

Dicendum quod non obligat

Nos sunt patentis

Nos liberi sumus

2014. aug. 17. 18:11
 13/13 anonim ***** válasza:

miután elhintetted az igét,várj egy napot és beszélj meg vele egy találkozót; mondd el neki, hogy nem érzel már iránta semmit, hogy nagyon sajnálod, hogy miattad dobta a barátnőjét, de egyszerűen az ember nem tudja rákényszeríteni magát arra, hogy szeressen egy olyan embert, akibe nem szerelmes

mondd el neki, hogy nem akarod áltatni, hogy olyat érdemel, aki igazán szereti őt és így tovább

majd mondd el hogy alakult

2014. aug. 17. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!