Hogyan lehetnék én is illúziómester/illúzionista?
Figyelt kérdés
Ne kötözködjetek, adjatok vmi oldalt vagy mondjatok vmit. Nem lehetetlen.. Tudom h ez a varázslás csak trükk, aféle csalás..
????
2014. aug. 7. 23:10
1/11 anonim válasza:
youtube on van pár kártyatrükk de ha konolyabban szeretnél vele foglalkozni akkor be kell irarkoznod egy bűvész suliba
3/11 anonim válasza:
"...adjatok vmi oldalt..."
Elvárod, hogy időnket nem kímélve mi keresgéljünk a nete és tálcán nyujtsuk neked?
A Gúgli a te barátod is!
4/11 A kérdező kommentje:
franciául van a googlén szinte minden..egyébkélnt meg ez aszért van itt, h segítsünk egymásnak.ui.: rossz a billentyűzetem....bocsi
2014. aug. 8. 10:58
5/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
Először tanulj meg pár klasszikus trükköt, fejleszd az ügyességedet, aztán ha már jól megy (nem röhögnek körbe a kollégák, osztálytársak) gondolkozhatsz egyedi trükkökön. Igazából mindig az üt nagyot, ami még nem volt, de ehhez sok kreativitás kell, amit nem tanítanak sehol.
7/11 A kérdező kommentje:
Azt hittem azt mondjátok hogy ez lehetetlen, hülyeség, nem létezik..Igen, franciául van az interneten minden, nem tudom visszaállítani, mert ahhoz is kéne francia. Kb az is francia amit belinkeltél kedves utolsó előtti..de azért köszi.. Neked is utolsó :))
2014. aug. 11. 23:23
8/11 A kérdező kommentje:
Meg mi az, hogy segítsünk egymásnak...Neked..???? Mintha én nem segítenék senkinek..Ha tudok, válaszolok én is. De olyanra hogy a férjem..blabla..? Olyanra nem. De mivel huskim van, akit sikeresen ki is képeztem, és valaki ilyenről kérdez, akkor többet tudok neki segíteni mint te most nekem utolsó előtti..
2014. aug. 11. 23:25
9/11 anonim válasza:
szerintem kezd kártyatrükkökkel és szép lassan eljutsz egyre magasabb szintekre de persze sokat kell gyakorolnod
10/11 A kérdező kommentje:
kööööszii :)
2014. aug. 18. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!