Hova fordulhatnék segítségül? Ki tudja megmagyarázni ezt az egészet nekem, hogy ez miért volt? Idióta beszólásokkal kiméljetek nem vagyok rá kíváncsi!
Nagy valószínűséggel sikerült (mivel ez a téma érdekel,a figyelmed,a tudatodat, spirituális,ezotéria felé irányítod) egy démoni köteléket összeszedned.
A láthatatlan világ tele van szellemekkel : nyughatatlan lelkek (földhöz ragadt lelkek),istentelen szellemi lények,démonok,entitások,agregorok.
Amikor egy ’’szakember,, halott idézést végez(becsatornázzák) akkor sem a halott lélek válaszol,hanem egy rafinált démon,szellemi lény.Ők jóval több mindent tudnak mindenkiről,mint mi emberek.Keresik az alkalmat,hogy valakire rátapadjanak és így befolyásolják,elszívják az életenergiáját.
Google-ból letölthetőek
Peter J. Horrobin – gyógyulás és szabadulás ( démoni belépési pontok )
Bill Subritzky – szabadulás a démonoktól
# 1 volnék ismét !
A láthatatlan világ javarészt a hitre épül, mert keveseknek van valós megtapasztalása, illv. más magyarázatokat kreálnak rá.
Azért a régi nagy gondolkodók,vagy a magyar Szepes Mária nem hinném ,hogy mindannyian csak beképzeltek volna valamit,vagy csak a tudatuk játszott volna velük.
Ha valaki elkezd dolgokkal foglalkozni előbb-utóbb elkezd a vallásokkal is foglalkozni ,mert a láthatatlan világgal kapcsolatosan ott talál információkat .
A holtakra lehet szeretettel gondolni,tisztelni,de különböző szellemidízős,és egyéb hasonló dolgokba nem szabd belefolyni. Minden lélek ahol van teszi a dolgát.
Hogy a proféztanő közévetítései valóban szent szellem által érkezett nem tudom,össze kéne vetni a bibliai igékkel
Lélek a túlvilágon I.
Lélek a túlvilágon II.
Lélek a túlvilágon III.
A biblia szerint a nagy ítéletig a lelkek halál után alvó állapotba kerülnek.
Sokan úgy vélik,akik baleset során a mennyet,poklot lélekben megjárták ,halál után a lélek vagy az egyik,vagy a másik helyre kerül.
Itt volna akkor ellentmondás,mert ha halál után aki mennybe kerül,azt nem hinném,hogy a nagy ítéletkor kihoznák a mennyből és újra ítélet alá kerülne…….
A Bibliában a halál összetett fogalom. Ami elsősorban állapotot jelent. Nem megsemmisülést, végső pusztulást. A Szentírásban 3 féle halál-fogalom van.
Az első a lelki halál.
Ez annak az embernek az állapota, aki lelkileg elszakadt Istentől, mert vétkezett. Ádám és Éva bűne óta minden ember lelkileg halottnak születik.
A második a testi halál.
Ez az emberben megy végbe, a test és a lélek között. Biológiai halálnak is szoktuk nevezni.
A harmadik az örök halál,
amely a feltámadás és az utolsó ítélet után következik be azoknak a sorsában, akik földi életük során a lelki halálból nem tértek meg, s nem állították helyre kapcsolatukat Istennel. Ezt a halált azért nevezi a Biblia öröknek, mert ez visszafordíthatatlan! Isten szerint egyik halál sem jelent megsemmisülést. Az örök halál sem, ebben van legnagyobb ítélete és ijesztő valósága is.
Thesz 4,13-18
’’Nem akarom továbbá atyámfiai, hogy tudatlanságban legyetek azok felől, akik elaludtak, hogy ne bánkódjatok, mint a többiek, akiknek nincs reménységük. Mert ha hisszük, hogy Jézus meghalt és feltámadott, azonképpen az Isten is felhozza azokat, akik elaludtak a Jézus által, ővele együtt. Mert ezt mondjuk nektek az Úr szavával mi, akik élünk, akik megmaradunk az Úr eljöveteléig, éppen nem előzzük meg azokat, akik elaludtak. Mert maga az Úr riadóval, arkangyal szózatával és isteni harsonával leszáll az égből, s feltámadnak először azok, akik meghaltak volt a Krisztusban; azután mi, akik élünk, akik megmaradunk, elragadtatunk azokkal együtt a felhőkön az Úr elébe a levegőbe; és eképpen mindenkor az Úrral leszünk. Annak okáért vigasztaljátok egymást e beszédekkel,,
Jó elmélkedést !
A Bibliára vissza térve meg Jézusra és Istenre.
Egy bizonyos ideig nem hittem ezekbe bevallom az őszintét pedig olyan iskolába jártam ahol legalább 1 hónapban egyszer az egész iskolának be kellett vonulnia a templomba mert nem találtam érdekesnek azt amik a papok mondanak.
Elég csak bele tekinteni a passióba és fény derült a szemembe, hogy milyen rosszak voltak és hogy miként bántak Jézussal.
Nem is szerettem őket valamiért, de ugy vagyok ezzel Istenhez vagy akár Jézushoz elég imádkozni egy réten a csillagos ég alatt vagy bárhol máshol is.
Pogány vagyok egyébként.
De ami számomra megagyarázhatatlan ezek a bizonyos ötletek amik hírtelen kipattantak a fejembe hogy olvassam el a jelenések könyvét vagy, hogy a 10 parancsolatot irjam le és vegyem komolyan. Mindennap magammal hordom ezt a kis papírkát és amint van időm rá mindig előveszem és sokszor elgondolkodok rajta.
Jézus élete is nagyon foglalkoztat ezért el is kezdem a bibliát is olvasni, mert a sok idős ember mind azt mondja addig olvassuk el a bibliát amíg van időnk rá. És még sorolhatnám miket olvasok még ezekkel kapcsoltosan. Nagyon érdekel ez a téma és nagyon bánt, hogy az emberek hitetlenek és nagy részük nem ezt teszi amit én.
A babiloni,jezsuita,vatikáni ’’papság,, az állkereszténységgel és a hazugságaikkal teljesen megtévesztik a kereszténységet. Az átlag keresztény azt se tudja merre van az előre.
Szerencsére egyre-többen felébrednek és kimenekülnek ezekből a gyülekezetekből.
Világosan látják nem Isten,vagy jézus hazudik,teszik az embereket boldogtalanokká,hanem az áll keresztények.
Szerintem nincsenek vallások csak az Egy igazsága van!
A katolikus egyház eretnekségeinek (tévtanírásainak, és eretnek gyakorlatainak) kialakulása időrendi sorrendben.
Érdemes az ő feltöltéseiken elgondolkodno!
TheTruthLiberatesU
Tévtanítások a kereszténységben http://www.youtube.com/watch?v=wAII4rnWcx0&index=9&list=UUzi.. (összefoglaló)
CoronitaClassics vágatlan
Az Antikrisztus leleplezése
http://www.youtube.com/watch?v=PF1XAcWWQ_U
A Vatikán a világ ura
http://www.youtube.com/watch?v=X5g5DK-x9bg
Google-ból
Charles Capps
A Teremtő ereje veled van
A Teremtő ereje meggyógyít
A Teremtő ereje az anyagi életben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!