Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hova fordulhatnék segítségül?...

HZSK91 kérdése:

Hova fordulhatnék segítségül? Ki tudja megmagyarázni ezt az egészet nekem, hogy ez miért volt? Idióta beszólásokkal kiméljetek nem vagyok rá kíváncsi!

Figyelt kérdés
Hetekkel ezelött a barátnőmmel esti időszakban náluk pont egy az nap elhunyt ismerőséről beszéltünk aki motorbalesetet szenvedett. A barátnőm hugának a szobájában volt egy héliumos lufi. Na most miközbe beszéltünk erről a bizonyos személyről, akit Zoltánnal hívnak és kint feküdtünk a nappaliba úgy, hogy télleg az összes ablak csukva volt, tehát esélyt se láttunk arra, hogy csak úgy egy lufi szabadon mozogjon a lakásba.Amíg beszéltünk Zoltánról, a barátnőm arra lett figyelmes, hogy egyik pillanatról a másikra a hátam mögött termett a lufi ami eddig mozdulatlanul volt a huga szobájában. Az ágy elött van egy ebédlő asztal 6 székkel és az egyik széknél meg állt és elkezdett lebegni a lufi. És mi szemeztünk vele és mind ketten megijedtünk. A lufiról csak annyit, hogy volt rajta egy sárga színű mosolygós smile. Na most én csak egy kérdést tettem fel kíváncsiságból hangosan: "Zoltán ha itt vagy és jelen vagy hozd közelebb a lufit". Erre a lufi nem mozdult meg. Amit nem tudtok rólam, hogy nekem az édesanyám 33 évesen elhunyt egészen pontosan 8 éves koromban, de 5 évesen elhoztak tőle bizonyos okból kifolyólag ami nem publikus. Na most mivel, hogy a lufi nem mozdult meg, feltettem még egy kérdést hangosan színtén. " Édesanyám ha jelen vagy hozd közelebb vagy is felém a lufit. " Ebben a pillanatban megindult felém a lufi és a fejem felé emelkedett. Én űltem az ágyon és a fejem körül elkezdett körözni a lufi. Hírtelen levert a víz, elkezdtem remegni és a sírógörcs kerülgetett ami számomra megmagyarázhatatlan. És a fehér színű bolonyéz kutyájuk is elkezdett ugatni felém fordulva, de láttam rajta is a rémületet, majd ki szaladt a szobából. A barátnöm is megijedt ő végig nézte az egészet tőlem egészen távol. Majd a fejem fölött való körözés megszűnt és megállt lufi a jobb válam mellett. Olyan érzésem volt mintha valaki símogatta volna a hátam és a vállam. Eszeveszettül rázott a hideg és még jobban elkezdtem remegni és sírni. Majd a barátnőm felhívta az édesanyját aki hisz ezekben a szellemes dolgokban és annyit tanácsolt nekem, hogy hangosan mondjam azt, hogy Édesanyám elegedlek a fénybe! A Lufi hirtelen el kezdett vissza vonulni a huga szobájába, majd még egyszer elindult kifelé a szobából és ismételten felém vette az irányt, mert még mindig édesanyámat emlegettem. Aztán megint elmondtam ugyan ezt a szövegett jóval határozottabban és megint bement a lufi a huga szobájába. Majd bezártuk a szoba ajtaját kimentem egy cigit elszívni, hogy megnyugodjak, mert nagyon furcsán éreztem magam ezután. Aztán vissza mentem és kíváncsiságból kinyitottam a szoba ajtaját a és leültem a huga ágyára ami mellett mozdulatlanul lebegett a lufi majd ismételten felhoztam anyámat és megint elindult felém az a lufi. A Barátnőm is probálkozott ezzel csak ő sikertelenül járt és csak akkor mozdult meg a lufi amikor én azt akartam és megint a fejem felett lebegett és ismét elöjöttek ugyan azok a tünetek rajtam amik azelött. Majd meggyujtottunk egy füstölőt meg 3 gyertyát és hirtelen megkönnyebbülést éreztem. Ez marhára nem vicces dolog! Úgy hogy ebből ne csináljon senki sem poént. Ha van aki ezekkel foglalkozik az kérem magyarázza meg nekem, hogy ez miért volt? Mert azóta a személyiségem is elég erőteljesen megváltozott a történtek után.
2014. aug. 4. 17:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Nagy valószínűséggel sikerült (mivel ez a téma érdekel,a figyelmed,a tudatodat, spirituális,ezotéria felé irányítod) egy démoni köteléket összeszedned.

A láthatatlan világ tele van szellemekkel : nyughatatlan lelkek (földhöz ragadt lelkek),istentelen szellemi lények,démonok,entitások,agregorok.

Amikor egy ’’szakember,, halott idézést végez(becsatornázzák) akkor sem a halott lélek válaszol,hanem egy rafinált démon,szellemi lény.Ők jóval több mindent tudnak mindenkiről,mint mi emberek.Keresik az alkalmat,hogy valakire rátapadjanak és így befolyásolják,elszívják az életenergiáját.

Google-ból letölthetőek

Peter J. Horrobin – gyógyulás és szabadulás ( démoni belépési pontok )

Bill Subritzky – szabadulás a démonoktól

2014. aug. 4. 17:59
 2/7 Melinda:D ***** válasza:
100%
Lehet h tényleg anyud volt... Ez még akkor is előfordulhat ha már belépett a fénybe. Visszajöhet meglátogatni a szeretteit. De ha ez nagyon gyakran megtörténik akkor baj van. Remélem segítettem.. :D
2014. aug. 4. 19:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket és a könyveket amiket tanácsoltál :) Elötte nem hittem ezekben a szellemes dolgokban, de most már nagyon is elhiszem, hogy igen is vannak. Azzal is tisztába vagyok, hogy van lélek vándorlás és lehet, hogy anyám volt, de azt nem tudhatom. De amint lesz alkalamam elmegyek egy nagyon jó látnokhoz. Megbizható idős hölgy. Pl.: Ő találkozott ezzel a Zoltánnal a halála után, és elmondása szerint Zoltánnak a motorbalaesete alatt összeroncsolódott az össze belső szerve és ő hibázott ezt is belátta. Ugyan is frontálisan karambolozott egy személy autóval. És íme be is bizonyosodott az igaza vagy is nem is tudom pontosan hogyan nevezzem jóslatnak vagy akárminek, de télleg azért hunyt el, mert valóban össze roncsolódtak a szervei és már nem birt volna felépűlni. És sajnos ez okozta a vesztét. Van ebben is valami szerintem. De a könyveket minden féle képpen lefogom tölteni és elfogom olvasni, mert belátom nagyon érdekelnek engem ezek a dolgok, amik korábban elkerülték a figyelmemet.
2014. aug. 5. 09:42
 4/7 anonim ***** válasza:

# 1 volnék ismét !

A láthatatlan világ javarészt a hitre épül, mert keveseknek van valós megtapasztalása, illv. más magyarázatokat kreálnak rá.

Azért a régi nagy gondolkodók,vagy a magyar Szepes Mária nem hinném ,hogy mindannyian csak beképzeltek volna valamit,vagy csak a tudatuk játszott volna velük.

Ha valaki elkezd dolgokkal foglalkozni előbb-utóbb elkezd a vallásokkal is foglalkozni ,mert a láthatatlan világgal kapcsolatosan ott talál információkat .

A holtakra lehet szeretettel gondolni,tisztelni,de különböző szellemidízős,és egyéb hasonló dolgokba nem szabd belefolyni. Minden lélek ahol van teszi a dolgát.

Hogy a proféztanő közévetítései valóban szent szellem által érkezett nem tudom,össze kéne vetni a bibliai igékkel

[link]

Lélek a túlvilágon I.

Lélek a túlvilágon II.

Lélek a túlvilágon III.

A biblia szerint a nagy ítéletig a lelkek halál után alvó állapotba kerülnek.

Sokan úgy vélik,akik baleset során a mennyet,poklot lélekben megjárták ,halál után a lélek vagy az egyik,vagy a másik helyre kerül.

Itt volna akkor ellentmondás,mert ha halál után aki mennybe kerül,azt nem hinném,hogy a nagy ítéletkor kihoznák a mennyből és újra ítélet alá kerülne…….

A Bibliában a halál összetett fogalom. Ami elsősorban állapotot jelent. Nem megsemmisülést, végső pusztulást. A Szentírásban 3 féle halál-fogalom van.

Az első a lelki halál.

Ez annak az embernek az állapota, aki lelkileg elszakadt Istentől, mert vétkezett. Ádám és Éva bűne óta minden ember lelkileg halottnak születik.

A második a testi halál.

Ez az emberben megy végbe, a test és a lélek között. Biológiai halálnak is szoktuk nevezni.

A harmadik az örök halál,

amely a feltámadás és az utolsó ítélet után következik be azoknak a sorsában, akik földi életük során a lelki halálból nem tértek meg, s nem állították helyre kapcsolatukat Istennel. Ezt a halált azért nevezi a Biblia öröknek, mert ez visszafordíthatatlan! Isten szerint egyik halál sem jelent megsemmisülést. Az örök halál sem, ebben van legnagyobb ítélete és ijesztő valósága is.

[link]

Thesz 4,13-18

’’Nem akarom továbbá atyámfiai, hogy tudatlanságban legyetek azok felől, akik elaludtak, hogy ne bánkódjatok, mint a többiek, akiknek nincs reménységük. Mert ha hisszük, hogy Jézus meghalt és feltámadott, azonképpen az Isten is felhozza azokat, akik elaludtak a Jézus által, ővele együtt. Mert ezt mondjuk nektek az Úr szavával mi, akik élünk, akik megmaradunk az Úr eljöveteléig, éppen nem előzzük meg azokat, akik elaludtak. Mert maga az Úr riadóval, arkangyal szózatával és isteni harsonával leszáll az égből, s feltámadnak először azok, akik meghaltak volt a Krisztusban; azután mi, akik élünk, akik megmaradunk, elragadtatunk azokkal együtt a felhőkön az Úr elébe a levegőbe; és eképpen mindenkor az Úrral leszünk. Annak okáért vigasztaljátok egymást e beszédekkel,,

Jó elmélkedést !

2014. aug. 5. 11:05
 5/7 A kérdező kommentje:

A Bibliára vissza térve meg Jézusra és Istenre.

Egy bizonyos ideig nem hittem ezekbe bevallom az őszintét pedig olyan iskolába jártam ahol legalább 1 hónapban egyszer az egész iskolának be kellett vonulnia a templomba mert nem találtam érdekesnek azt amik a papok mondanak.

Elég csak bele tekinteni a passióba és fény derült a szemembe, hogy milyen rosszak voltak és hogy miként bántak Jézussal.

Nem is szerettem őket valamiért, de ugy vagyok ezzel Istenhez vagy akár Jézushoz elég imádkozni egy réten a csillagos ég alatt vagy bárhol máshol is.

Pogány vagyok egyébként.

De ami számomra megagyarázhatatlan ezek a bizonyos ötletek amik hírtelen kipattantak a fejembe hogy olvassam el a jelenések könyvét vagy, hogy a 10 parancsolatot irjam le és vegyem komolyan. Mindennap magammal hordom ezt a kis papírkát és amint van időm rá mindig előveszem és sokszor elgondolkodok rajta.

Jézus élete is nagyon foglalkoztat ezért el is kezdem a bibliát is olvasni, mert a sok idős ember mind azt mondja addig olvassuk el a bibliát amíg van időnk rá. És még sorolhatnám miket olvasok még ezekkel kapcsoltosan. Nagyon érdekel ez a téma és nagyon bánt, hogy az emberek hitetlenek és nagy részük nem ezt teszi amit én.

2014. aug. 6. 09:12
 6/7 A kérdező kommentje:
*amit bocsánat a helyesírási hiba miatt :)
2014. aug. 6. 09:13
 7/7 anonim ***** válasza:

A babiloni,jezsuita,vatikáni ’’papság,, az állkereszténységgel és a hazugságaikkal teljesen megtévesztik a kereszténységet. Az átlag keresztény azt se tudja merre van az előre.

Szerencsére egyre-többen felébrednek és kimenekülnek ezekből a gyülekezetekből.

Világosan látják nem Isten,vagy jézus hazudik,teszik az embereket boldogtalanokká,hanem az áll keresztények.

Szerintem nincsenek vallások csak az Egy igazsága van!

A katolikus egyház eretnekségeinek (tévtanírásainak, és eretnek gyakorlatainak) kialakulása időrendi sorrendben.

[link]

Érdemes az ő feltöltéseiken elgondolkodno!

TheTruthLiberatesU

Tévtanítások a kereszténységben http://www.youtube.com/watch?v=wAII4rnWcx0&index=9&list=UUzi.. (összefoglaló)

CoronitaClassics vágatlan

Az Antikrisztus leleplezése

http://www.youtube.com/watch?v=PF1XAcWWQ_U

A Vatikán a világ ura

http://www.youtube.com/watch?v=X5g5DK-x9bg

Google-ból

Charles Capps

A Teremtő ereje veled van

A Teremtő ereje meggyógyít

A Teremtő ereje az anyagi életben

2014. aug. 6. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!