Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Misztériumokat miért nem...

Misztériumokat miért nem lehet ingyen megkapni?

Figyelt kérdés

Nem kétkedő vagyok, csak szeretném megtudni, hogy rengeteg spirituális ember beszél angyali kommunikációról, öngyógyításról,reiki, dimenziók és azok lakóival való találkozás, életünk megkönnyítéséről mágiával, tisztánlátással miegymással, pénz, pozitív dolgok bevonzásáról. Mindegyik azt mondja, hogy ezeket minden embernek tudnia kellene alkalmazni. Akkor csak egyszerűen miért nem rakják fel az internetre? Miért nem töltik fel a youtube-ra mondjuk 1 órás videót arról, hogyan lehet kommunikálni az angyalunkkal? Tudom én, hogy mindenkinek kell a pénz, na de ha ennyire jó dolog, és elvileg minden emberben megvannak ezek a képességek, és ennyire fontos, akkor miért nem lehet ezt megosztani, miért kell elkérni értük több tízezreket?

Még egyszer, nem kétkedő vagyok, csak akármiről hallok, egészen egyszerűen anyagot hozzá, videót vagy egyáltalán beszámolókat sem találok. Mégis rengeteg spirituális helyen ezeket a dolgokat hirdetik.

#anyag #pénz #szellem #meditáció #mágia #reiki #misztériumok #angyal kommunikáció
2014. júl. 22. 20:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egyedül az az érték (számodra), amiért saját magad küzdesz meg - a guruk, jézusok semmit sem tudnak adni neked.
2014. aug. 15. 23:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen igen, minden igazi dolgot meg kell szerezni, és csak az igazi dolog az ami értékes. Sok kicsi igazi dolog van amit egyenként kell megszerezni szépen sorjában, amik lehetővé teszik hogy az anyag és egó ellen erősen küzdj, kifogyjon a karmád, erről szól az élet ezek most még nagyon sokaknak nincs meg. Aztán ez összeáll, elötte is egyre inkább megnyilvánul végül létrejön a spontán megtérés, mármint az igazi hatalmas megtérés amikor befogadják a legfelsőbbek, készen áll az első legnagyobb beavatásra.
2014. aug. 17. 12:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Az utat fény jelzi, az út második felében meg már fényt is kap az ember, a kretivitás flowját, tiszta derüs hangulatot és erőt, amikor semmitől se fél és uralja a rosszat, és optimista és mindenki szereti meg máshogy gondolkodik, sok mindent lát de nem alsóbbrendűt mint az örültek és betegek, hanem felsőbbrendüt ami csak jó, szép és világos, és egyenes, mindig a jót akarja az illetőnek.
2014. aug. 17. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!