Misztériumokat miért nem lehet ingyen megkapni?
Nem kétkedő vagyok, csak szeretném megtudni, hogy rengeteg spirituális ember beszél angyali kommunikációról, öngyógyításról,reiki, dimenziók és azok lakóival való találkozás, életünk megkönnyítéséről mágiával, tisztánlátással miegymással, pénz, pozitív dolgok bevonzásáról. Mindegyik azt mondja, hogy ezeket minden embernek tudnia kellene alkalmazni. Akkor csak egyszerűen miért nem rakják fel az internetre? Miért nem töltik fel a youtube-ra mondjuk 1 órás videót arról, hogyan lehet kommunikálni az angyalunkkal? Tudom én, hogy mindenkinek kell a pénz, na de ha ennyire jó dolog, és elvileg minden emberben megvannak ezek a képességek, és ennyire fontos, akkor miért nem lehet ezt megosztani, miért kell elkérni értük több tízezreket?
Még egyszer, nem kétkedő vagyok, csak akármiről hallok, egészen egyszerűen anyagot hozzá, videót vagy egyáltalán beszámolókat sem találok. Mégis rengeteg spirituális helyen ezeket a dolgokat hirdetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!