Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Úgy érzem mintha. (bővebben...

Úgy érzem mintha. (bővebben lent)?

Figyelt kérdés

Vonzanak a Sötét "dolgok". Elutasítom az összes Istent. Néha a rossz dolgokat részesítem előnyben. Példának okáért: ha egy "idegen" ajánlatot tenne, hogy

jutalmul kapok 500.000.000 fontot ha beleegyezek abba, hogy a "jutalomért" cserébe több millió/vagy akár egy milliárd ember is meghal(hat). Biztos vagyok benne, hogy elfogadnám az ajánlatot/jutalmat. Egyszerűen azt érzem, hogy bennem csak negatív érzések "mozognak". Nem mondom azt, hogy mindenkivel szemben negatív vagyok, mert ez nem lenne igaz. A családom szent és sérthetetlen.

Miért érzek gyűlöletet, haragot? miért adnám el a magam a lelkem: hatalomért, erőért, pénzért cserébe?

Nem hiszek egy(ik) Istenben sem, sem pedig az Ezotériában. De igazából nem nagyon tudom, hova/hová tenni ezeket az érzelmeket, érzéseket. Miért, mi lehet az oka annak, hogy ennyi rosszindulat van bennem?

Továbbá "úgy figyeltem" meg, hogy eléggé agresszív természetű vagyok, és ha egyszer megérzem a harag, gyűlölet "ízét" nem nagyon tudom kontrollálni magam. Nem, nem öltem még és nem is tenném meg, nem vertem meg senkit sem és nem is tenném meg... de legbelül úgy érzem, hogy bizonyos "jutalmakért" képes lennék rá. Mi történik velem?

Bizonyára ez az egész "furának" hat. Lehet, hogy hülyének, idiótának állítom be saját magam. De mindaz amit leírok, nem ferdített, hanem az igazság.

Úgy érzem, hogy ÉN erre születtem. Ilyennek kell lennem, ez az igazi ÉNEM és az, hogy megjátszom a JÓT az csak egy "álca". Próbálkoztam nem egyszer... sosem tudtam rávenni magam arra, hogy Istenhívő/félő legyek. Ha - létezik/nek - Isten(ek) akkor ÉN minden bizonnyal a "rosszat" választanám. Előrébb tartom az ÉN boldogságom mint egy idegen emberét. Mint ahogy fentebb is írtam, az sem érdekelne ha egy milliárd ember halna meg, főleg úgy nem érdekelne, HA ÉN abból hasznot húzhatnék/meggazdagodnék.

Ezeket a negatív "erőket"

hogyan lehetne erősíteni? hogyan léphetném át még jobban a határaim?

Hallottam olyanról is - szintén Ezotéria -, hogy vannak Démonok, akik "kérésre" mellénk szegődnek és halálunk napjáig "követnek, segítenek" céljaink elérésében... cserébe a lelkünkért.

Eleve nem értem, hogy minek írok ilyeneket... Mi történhet velem?

2014. júl. 17. 14:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Az történik veled, hogy kettyós vagy! zubbonyt rá :D
2014. júl. 17. 15:18
 2/10 A kérdező kommentje:
Megértem HA nincs jobb dolgod. Vannak olyan szánalmas emberek akik azzal töltik idejüket, hogy mások kérdéseihez írnak kötekedés céljából. A Te fajtád nem akar még eltakarodni erről az oldalról? vagy tudod mit, eltakarodhatnátok az egész Univerzumból. Ilyenkor bánom, hogy nem látom azt a "nyamvadt" képed... legszívesebben kibeleznélek és a beleidnél fogva lógatnálak le a Szabadsághídról.
2014. júl. 17. 15:36
 3/10 A kérdező kommentje:

Sőt megmerem kockáztatni, hogy egy hitehagyott Keresztény vagy, aki szabadidejében a GYK-ra jár. Vagy egy antiszociális aki fél kimenni az utcára/fél elmenni az ismerősökkel szórakozni és itt próbálja kitölteni az amúgy is "nyamvadt" életének egy részét.

Remélem az egyik igaz rád. :D

2014. júl. 17. 15:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha hiszed ha nem a manipuláció egy újabb áldozata vagy.(tömeg)Ezt nehogy kivételes esetként fogd fel ez nemhogy ritka hanem 100 emberből 90 en ugyanezt érzi.5 passzív a maradék meg józan eszű még kb ennyi ez a történet.
2014. júl. 17. 17:37
 5/10 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok, és nagyot tévedsz, nem vagyok antiszoc. Nem ismersz, nem tudod ki vagyok mi vagyok.. Lehet a hídról én lógatnálak le és nem pedig te :)

Te véleményt kértél én pedig elmondtam a véleményem, hogy kettyós vagy.. vagy talán fáj az igazság? Nem sűrűn GYkzok, néha néha felnézek, de ez a kérdés szúra a szemem.

2014. júl. 17. 19:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen, valóban. Ez az emberi felfogás. Akinek mások a nézetei vagy éppen más a felfogása az már minden bizonnyal "kettyós". Persze...
2014. júl. 17. 19:16
 7/10 A kérdező kommentje:
De arra kíváncsi vagyok, hogy neked/számodra mi a helyes? mit tartasz tiszta, nem "kettyós" felfogásnak?
2014. júl. 17. 19:17
 8/10 anonim válasza:
Aszt jelenti hogy benned sok gonoszság van és használni fogod azokkal szemben akik téged bántanak jó érzésekből csak kevés van benned , ha fiú vagy aszt jelenti mindenkinek megfogod adni aszt amit szerinted megérdemel. és olyan dolgokat fogol tenni ami törvénybe ütközik, ha pedig lány vagy akkor összetöröd a szívét annak aki téged bántott és nagyon szereted a csalást, hazugságot,bolondítást Bocs ha megsértettelek de őszinte voltam és ez nagyon sok embernek sokszor fáj na szóval Bocs de ez vagy te
2014. júl. 17. 19:30
 9/10 Lionkind ***** válasza:

Szia!

Nekem az jött le hogy dominálnak benned a negatív erők. Oké. Mindenkinek vannak sötét és világos sávok az életében, főleg ha tini vagy akkor a "lázadó" természet lett úrrá rajtad. Szerintem idővel megváltozik ez. Miért akarod erősíteni a negatívumot? A határaid átlépését még nem ajánlom mert azért vannak határok hogy bennük maradj. Fejleszd magad és a határaid kitolódnak. Az hogy nem érdekelnek más emberek sokaknál előfordul engem se nagyon érdekelnek de azért nem ölnék stb...

Szerintem te se lennél képes rá és most csak kétségbe vagy esve mert felfedezted magadban a gonoszságot ami mindenkiben megvan.

Amit ajánlani tudok hogy fedezd fel magadban a szeretetet is a fényt. A kettő együtt jár. Azt írtad a családod szent és sérthetetlen, akkor gondolom szereted őket indulj el ezen a fonálon és keress dolgokat amiért hálás vagy és amit szeretsz.

Ne aggódj a miatt mi történhetett veled, semmi nem történt csak kezded magad megismerni, kár hogy a sötétséget ismerted meg először, de a fényt is megismered.

Sajnos nálam is a sötétség jött először sokat voltam kórházban és a dokikat úgy utáltam hogy nem tudom kifejezni, ha meglett volna a hatalmam mindet megbüntettem volna, de ez elmúlt és most már csak ritkán jön elő. Szóval koncentrálj most kicsit a fényre keresd magadban és megtalálod.

Szép Napot!

2014. júl. 18. 08:30
 10/10 anonim ***** válasza:
mivel spirituális oldalára írtál az oldalnak így fogok neked válaszolni. szedesd ki a nem gyenge megszállódat.ha meg nincs akkor meditálj talán javulni fog a szemléletmódod ha pozitív energiák vesznek majd körbe.
2014. aug. 15. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!