Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Uramisten, Basszus! Szellemide...

Uramisten, Basszus! Szellemidezes :o! (? ) lent! `

Figyelt kérdés

NAszoval..Tablaval ideztem elo szellemet,es eloszor jott egy ferfi, eves. Aztan abbahagytam a jatekot mert valami nem stimmelt.Aztan jott valaki mar,akinel ismet abbahagytam,majd visszajott az elso..Azt mondta bajban vagyok, de nem tudtam miert...kerdeztem is de neme rtettem,mert magam jatszottam es kellett volna h valaki irja..Ma gondoltam arra,h lassak 3 fekete madarat ha tenyleg bajban vagyok..ere meg ott volt harom madar!

Aztan meg merges elttes es eleredt az eso,majd gondoltam (kerem) a szellemeket h essen angyon,ekkor esett is,majd mikor kertem h eleg,vege lett.Raadasul ma nagyon sok minden nem mukodott mellettem!Laptop elromlot,tv ami eddig nem szokott..meg sok mas!Sok veszekedes is..Am Csutortokon ideztem szellemet,este hajnali 4-kor.

2014. júl. 5. 21:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
utanna neztem!!!:) Meg irtak,hogy nem ajanlatos mert elronthato meg nemtudom mi..
2014. júl. 5. 23:06
 12/17 anonim ***** válasza:
93%

Én is elcseszerintettem egy ilyet. Azóta a plafonon vannak a bútorok, kivéve a széket, mert az a szoba közepén pörög körbe-körbe már 2 hete. Tegnap megpróbáltam "visszaidézni", de azóta a csapból és néha a falakból vér folyik.

Tökre tanácstalan vagyok, valaki nem tud valami honlapot?

2014. júl. 5. 23:24
 13/17 A kérdező kommentje:
Komolytalan vagy, es ha komolytalanul ideztel, az gaz!
2014. júl. 5. 23:27
 14/17 Egy ork ***** válasza:
Kérd már meg a szellemeket, hogy Szabolcs megye- Gáván essen az eső.:)
2014. júl. 5. 23:54
 15/17 A kérdező kommentje:
nem vagyok ott,nem hiszem hogy sikerul :))
2014. júl. 6. 00:07
 16/17 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Nem lehet démont idézni! Ez ostobaság! Ha lehetne, már nem lenne élőlény a Földön! Csak hullák! Azt hiszitek, egy démon csak úgy válaszolgat a hülye kérdéseitekre?

A Földnek nemcsak légköre van, meg mágneses tere, amely megvéd bennünket a Naptól meg az űrtől. Legyen elég ennyi.

2014. júl. 6. 21:15
 17/17 Napkiraly ***** válasza:
Kérd meg a szellemeket, hogy mutassanak egy kilincset ha elmentek
2014. júl. 9. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!