Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Uramisten, Basszus! Szellemide...

Uramisten, Basszus! Szellemidezes :o! (? ) lent! `

Figyelt kérdés

NAszoval..Tablaval ideztem elo szellemet,es eloszor jott egy ferfi, eves. Aztan abbahagytam a jatekot mert valami nem stimmelt.Aztan jott valaki mar,akinel ismet abbahagytam,majd visszajott az elso..Azt mondta bajban vagyok, de nem tudtam miert...kerdeztem is de neme rtettem,mert magam jatszottam es kellett volna h valaki irja..Ma gondoltam arra,h lassak 3 fekete madarat ha tenyleg bajban vagyok..ere meg ott volt harom madar!

Aztan meg merges elttes es eleredt az eso,majd gondoltam (kerem) a szellemeket h essen angyon,ekkor esett is,majd mikor kertem h eleg,vege lett.Raadasul ma nagyon sok minden nem mukodott mellettem!Laptop elromlot,tv ami eddig nem szokott..meg sok mas!Sok veszekedes is..Am Csutortokon ideztem szellemet,este hajnali 4-kor.

2014. júl. 5. 21:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%
Sürgősen keress fel egy pszichológust! Nálad valóban nagy problémák vannak.
2014. júl. 5. 22:16
 2/17 anonim ***** válasza:
37%
Amit megidéztél nem szellem volt,hanem rontó démon.Sürgősen állj le vele!
2014. júl. 5. 22:19
 3/17 anonim ***** válasza:
49%
Leirnád nekem pontosan hogy hogyan csináltad? Köszi,
2014. júl. 5. 22:31
 4/17 anonim ***** válasza:
89%
Hajnali 4 kor 3 fekete madár az égen:DDD...vicc ez az ürge...
2014. júl. 5. 22:33
 5/17 anonim ***** válasza:

Nem próbálnám ki, néztem elég részt a SZELLEMJÁRÁS sorozatból, kitudja, hogy igaz-e, én elhittem, mert pont hogy nyomozós sorozatokkal is így vagyok kitalációkat utálom, ez pedig igaz történet, el van mesélve.

Hát ott aki idézett szellemet csak bajba került, az még csak a kezded, hogy elromlanak a cuccok, majd amikor kisállat meghal, családtagok veszélybe kerülnek majd akkor rájössz, hogy nem egészséges ilyen b@aromságokkal foglalkoznod. Én elég kíváncsi ember vagyok, de ilyet még akkor se csinálnék, ha a szellem megmondaná az 5 ös lottó nyerőszámait.

2014. júl. 5. 22:35
 6/17 anonim ***** válasza:
29%

Tanuld meg,emberi halott szellemnek nincs ekkora ereje,csakis a romboló entitásnak!

Valaki látatlanban figyelmeztetett is h bajban vagy ,jelet is adott a 3 madár képében.Az esővel ne gyere,de ha elromlanak a cuccaid a környezetedben,az már figylemeztető jel....

2014. júl. 5. 22:41
 7/17 A kérdező kommentje:
Akkor most egy demont ideztem meg,vagymi?:O Meg..Most akkor ne csinaljam tovabb?Attol meg velem marad,nem?
2014. júl. 5. 22:51
 8/17 anonim ***** válasza:
9%
Hát állj le vele,mert még rosszabb jöhet.Én már megjártam.Azóta többet nem nézek ilyen filmet és nem idézgetek.
2014. júl. 5. 22:55
 9/17 A kérdező kommentje:
Horror filmeket en sem nagyon nezek..Viszont en szeretem az Urat,es valamiert nem banom hogy megcsinaltam a szellemidezest! elotte pedig elmondtam is egy imat..Na jo,kicsit banom de nem annyira!
2014. júl. 5. 22:57
 10/17 anonim ***** válasza:
35%
Ez olyan dolog ami ha sikerül csak rossz vége lehet, főleg ha "nem értesz hozzá", bár nem tudom ehhez ki ért. Azt se értem minek kell ilyenekkel próbálkozni, mért nem lehet előtte utánanézni. Persze tök jó, hogy tele van az internet azzal, hogy hogyan kell aztán gyerünk, csak elfelejtik odaírni, hogy nem ajánlatos. Mint a TV-ben a ne próbáld ki otthon felirat.
2014. júl. 5. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!