Uramisten, Basszus! Szellemidezes :o! (? ) lent! `
NAszoval..Tablaval ideztem elo szellemet,es eloszor jott egy ferfi, eves. Aztan abbahagytam a jatekot mert valami nem stimmelt.Aztan jott valaki mar,akinel ismet abbahagytam,majd visszajott az elso..Azt mondta bajban vagyok, de nem tudtam miert...kerdeztem is de neme rtettem,mert magam jatszottam es kellett volna h valaki irja..Ma gondoltam arra,h lassak 3 fekete madarat ha tenyleg bajban vagyok..ere meg ott volt harom madar!
Aztan meg merges elttes es eleredt az eso,majd gondoltam (kerem) a szellemeket h essen angyon,ekkor esett is,majd mikor kertem h eleg,vege lett.Raadasul ma nagyon sok minden nem mukodott mellettem!Laptop elromlot,tv ami eddig nem szokott..meg sok mas!Sok veszekedes is..Am Csutortokon ideztem szellemet,este hajnali 4-kor.
Nem próbálnám ki, néztem elég részt a SZELLEMJÁRÁS sorozatból, kitudja, hogy igaz-e, én elhittem, mert pont hogy nyomozós sorozatokkal is így vagyok kitalációkat utálom, ez pedig igaz történet, el van mesélve.
Hát ott aki idézett szellemet csak bajba került, az még csak a kezded, hogy elromlanak a cuccok, majd amikor kisállat meghal, családtagok veszélybe kerülnek majd akkor rájössz, hogy nem egészséges ilyen b@aromságokkal foglalkoznod. Én elég kíváncsi ember vagyok, de ilyet még akkor se csinálnék, ha a szellem megmondaná az 5 ös lottó nyerőszámait.
Tanuld meg,emberi halott szellemnek nincs ekkora ereje,csakis a romboló entitásnak!
Valaki látatlanban figyelmeztetett is h bajban vagy ,jelet is adott a 3 madár képében.Az esővel ne gyere,de ha elromlanak a cuccaid a környezetedben,az már figylemeztető jel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!