Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Feketemágia Vélemény róla?

Feketemágia Vélemény róla?

Figyelt kérdés
Valaki mondana ilyen rontást? Hogy kell csinálni?
2010. jan. 4. 16:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
61%
gonosz és rossz..hasznosnak tűnik,de rossz célra vezet..néha nagyobb kár lesz belőle mint haszon!senkinek nem ajánlom még a vele kapcsolatos könyveket sem,mert az ember természete,hogy hajlik a rosszra..a mágia fehér részét inkább,de ha lehet inkább haladjunk a korral az ezoteria felé,mert ott kicsit hasznosabb jobb dolgok várnak rád..az angyalmágiától kezdve a **ig,ill reikiig minden szuper,ne akarj háromszorosan visszakapni dolgokat!A mágia alapszabálya,hogy amit másoknak adsz azt triplán kapod vissza!!!csak azon van rontás,aki ezt elhiszi!Amíg nem hisz benne,addig a rontás értelmetlenség,viszont akkor is triplán üt rád vissza,amit másoknak kívánsz,ne próbáld ki,azt tanácsolom,de a te dolgod,majd meglátod!!!!!!!

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2010. jan. 5. 21:53
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
nem lehetne inkább a mágia fehér részéről dolgozatot írnod???én is 23 vagyok,csak én munkanélküli :(
2010. jan. 5. 21:55
 13/18 anonim válasza:
100%
Ez a kérdés eléggé közel áll hozzám.... de előbb... egyszer valaki régen nekem azt mondta h amiben hiszünk az létezik és ami létezik azt el kell hinnünk... én kipróbáltam a fekete mágiát érdekelt a dolog nagyon szerelmi kötést sikerült létrehoznom pár rajzzal egy két személyes holmival és ajándékkal csupán megfelelő varázslatot kell használni és bármire képes lehet az ember nevezhettek bolondnak de működik...már bánom sok kellemetlenséget okoz mielött bárki is belevágna kezdje az oldásokkal...
2010. jan. 6. 21:22
 14/18 anonim ***** válasza:
89%
Pff bazzeg milyen egyetem lehet az ilyen XD
2010. jan. 7. 10:45
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem igaz...mi lenne ha valaki tudna normálisan válaszolni? Ő csak megkérdezte, nem kötelező ide írni -.-"

Bocsi kérdező, én nem tudok róla semmit csak idegesít amikor valaki olyan mint az előzők.

2010. máj. 3. 15:32
 16/18 anonim ***** válasza:
36%
Az ezoteria egy felhígult kis gazdasági érdekekkel átszőtt áltudomány. Erőtlen, gyermekded, parasztvakítás.. ha mágiáról gyűjtesz anyagokat, javaslom az okkult tanok, a valóban tudományos mágia keresgélését, történelmi vonatkozásban sok anyagot találsz, ami alapján elindulhatsz, kezdve az alkimistáktól..
2010. máj. 12. 08:43
 17/18 anonim ***** válasza:
szerelmi kötésben, rontáslevételben tudok segíteni, ha privátban írsz
2010. máj. 26. 15:55
 18/18 anonim ***** válasza:
Játssz a tűzzel, tartozz a Sötét oldalra. A Pokolban minden megengedett, mindent szabad, de isten országában semmit.
2011. máj. 25. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!