A vámpírok mennyire köthetők a varázslathoz/mágiához?
Figyelt kérdés
Szerintetek?2014. jún. 21. 11:07
1/4 anonim válasza:
Hát furcsa egy kérdés, de ha valamihez kötném, az a fekete mágia!
2/4 anonim válasza:
Ha a szóban forgó mágia egy baromi nagy karót jár át, akkor egy lánncal simán köthető hozzá egy vámpír is.
3/4 anonim válasza:
Osztottam szoroztam és arra jutottam hogy egy olyan lénynek, akinek nincs szívdobogása, vérkeringése, sem testnedvei, mégis van erekciója és még gyereket is tud nemzeni, na az biztos hogy varázslat, mert ez biológiai lehetetlenség.
Amúgy az életmódjuk teljesen varázslatmentes: vadásznak, vért szívnak, nem egy állatfaj ugyanígy él, asszem a menyét az amelyik bemegy a tyúkólba, de csak kiszívja a csirkék vérét, a többit otthagyja.
A vámpírrá változás is megoldható mágia nélkül, hisz harapás útján terjed sok fertőző betegség, pl a veszettség is.
Ettől függetlenül nem léteznek, és soha nem is fognak.
4/4 anonim válasza:
Vámpírok nem mindig léteztek mindenképen volt egy elsö vámpír aki elterjesztette a kórt ami azt jelenti hogy annaka az elsönek is valahogy azá kellet válnia...ebböl jön a kérdés hogy...de hogyan lett vámpír...és akkor erre és a te kérdésedre is a válasz az hogy....VARÁZSLATTAl Ha minden igaz a kkor a vérfarkas átokkal egy idöben született a vámpír átok is amit egy boszorkány müvelt de ez mind csak kutatás és feltételezés alapján irtam le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!