Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van itt olyan, aki tagja egy...

Van itt olyan, aki tagja egy okkult társaságnak?

Figyelt kérdés
Miért döntöttetek úgy, hogy csatlakoztok? Nem bántátok meg? Nem használnak ki titeket?

2014. máj. 24. 23:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ök ugyanazt a közös eszme részeit tanitják ami az ösi vallásos irásokba is benne van, és mindenre kiterjed. Náluk jobban nem lehet elmagyarázni, ez az igazság, magát az eszmét kell mélyen legbelül megérteni.

, épp ezért én csak arra lennék kíváncsi, hogy megérte-e neki, és ha igen, milyen előnyökkel jár, stb. Nem akarom, hogy konkrétan elmesélje mit tettek vele, vagy neki mit kellett, én csak ilyen általános dolgokra vagyok kíváncsi.

Megéri de nagy ára van. Amikor aktiv a kapcsolat vmi idealisztikus szellemi világosságot látsz és kimondhatatlan boldogságot, hitet érzel de amikor passziv vagy és nincs kapcsolat, amikor nem érzed öket csak a saját büneidet látod és sok kisértés van és akkor teljesen ugy tünik nem éri meg.

Elönyök aktiv állapotban nagy szépség, szeretet, intuicio. igen kifinomult, vidám és érzékeny vagy, vagány és belelátsz másokba, mindig tudod mi a jó, lelkesen dolgozol és könnyen elnyered a legtöbb ember tetszését.

A boldogság felerösiti gondolataid erejét és a tudással irányitod azokat, igy mindenkihez elér telepatikusan és kedvezően reagálnak, sokat lehet segiteni igy az embereken.

Egyéb elöny pl hogy figyelnek és nem engedik hogy bajba kerülj, elintézhetik odaátrol azt is hogy ne kelljen dolgoznod csak meditálnod és tanulnod, sok más, ahogy alakul. A túlvilágról, és még azon túlról is szerzel ismereteket. A félelem és rémálom megszünik számunkra, sosem lesz többé jelen.

Hátrányok

Passzivitás esetén nincs ragyogás, szinte ugyanolyan randák vagyunk mint a többiek, csak sokkal feltünöbben.

A tudás megmarad de ilyenkor csak arra lesz jó hogy randa oldalunkból többet mutasson meg (és mi is több rosszat lássunk csak a világból). Nem vesznek észre és/vagy nem leszünk szimpik, a telepátia nem müxik, és folyamatosan kedvezötlenek minden dologban a körülmények, iszonyú magány van olykor, unalom, vágyak, szenvedés. Ilyenkor az a rezgés rossz ami az egész lényünk energiáját és szépségét meghatározza, de gondolataink és tetteink erejét is.

Egyéb hátrányok: elszakadás a világtol, nem szabad bulizni, kevés barátok, kevés vagy nuku párkapcsolat, és titokban kell tartani az egészet

Még egy kérdés. Ha valaki kilép egy ilyen társaságból, és el akarja híresztelni amit csináltak, akkor mit tesznek vele? Akár meg is ölhetik? Mert joga van elmondani bárkinek, nem akadályozhatják meg

Nem szoktak kilépni, aki elhagyja és felrúgja a törvényeket azt kizárják és nem védik többé, de annak nagyon rossz lesz mert 1. nem fogadja vissza ez a világ 2. elveszti minden erejét, luzer és randa lesz 3. rossz karmát örököl. Egyesek lehet nem birják elviselni a megprobáltatásokat és balszerencsét, de csak átmenetileg lépnek ki egy kiborulás miatt, nem tesznek rosszat mert hüségesek és emlékeznek milyen volt az amikor látták a fényt és tulvilági dolgokat.

2014. máj. 25. 21:11
 12/12 anonim ***** válasza:

Köszönöm ezt a kérdést, és a válaszokat, elég sok minden letisztázódott bennem. Valaha tagja voltam egy okkult társaságnak, de betöltötte feladatát, és széthullott.

Azóta sodródom, mint őszi falevél a szélben. Annak idején a tudás reményében csatlakoztam. Nem bántam meg, ma is így tennék. Ahol felmerül a kihasználás, az nem egy megfelelő csoport.

2014. máj. 30. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!